Aanbiedingen

Zonnescherm met LED verlichting

ACTIE! 21% BTW KORTING OP ZONNESCHERMEN

Heeft u een tuin of terras dat op het zuiden ligt en bent u op zoek naar manieren om schaduw te creëren? Ontdek dan onze op maat gemaakte luxe zonneschermen. Ze zijn niet alleen functioneel maar vormen ook een echte eyecatcher voor de buitenkant van uw huis.

Profiteer deze maand van een BTW-vrije aankoop op het product!

Deze aanbieding is geldig van 23 april t/m 25 mei.

ACTIE! 4E RAAMHOR GRATIS!*

Bij aanschaf van 4 raamhorren ontvangt u de 4e raamhor gratis. De 4e raamhor is altijd de kleinste maat.  Geldig op: Inzethorren, Raamrolhorren en plisséraamhorren. 
 
Deze aanbieding is geldig van 23 april t/m 25 mei 
Screens kopen in Leiden

21% BTW KORTING OP BUITENSCREENS

Deze maand krijgt u 21% BTW korting op onze buitenscreens. Onze unieke buitenscreens worden vervaardigd in Duitsland en zijn uitgerust met een innovatieve technologie die de tand des tijds kan doorstaan. U heeft de keuze uit diverse stoffen die tot wel 95% van de warmte effectief reflecteren. Mis deze aanbieding niet! 

Geldig van 23 april tot en met 25 mei.

21% BTW KORTING OP LUXE PLISSÉHORDEUR

Deze maand kunt u profiteren van een speciale aanbieding op onze luxe plisséhordeur met 21% BTW-korting. Onze hoogwaardige plisséhordeur wordt vervaardigd met vakmanschap in Duitsland en zijn voorzien van een unieke technologie die duurzaamheid garandeert. Geniet van frisse lucht zonder vervelende insecten.

Deze aanbieding is geldig van 23 april tot en met 25 mei. Mis het niet!

Plisséhordeur Leiden