De Sterren interieur
Gordijnen - Raamdecoratie - Horren
Uw persoonlijke sfeermaker
Thermo gordijnen
Wij hebben een breed collectie aan thermo gordijnen. Thermo isoleert tegen kou en houdt de tocht buiten.
Lees meer
Gordijnen met sfeerverlichting
Creëer extra sfeer in de kamer met onze design rail met LED.
Meer over sfeerverlichting
Duette® op maat
Decoratief en functioneel! Een Duette® verduisterd en isoleert tegen warmte en kou.
Meer over Duette®

Bezoek aan de showroom zonder afspraak

Bij de Sterren interieur vinden wij het belangrijk om goed en eerlijk advies te geven. We nemen daar ook graag ruim de tijd voor. De juiste kleur, materiaal en plooivorm is zeer belangrijk voor de uitstraling van uw gordijn of raamdecoratie. Er is tegenwoordig zoveel mogelijk, wat soms ook voor keuzestress kan zorgen. Wij als team kijken graag naar wat uw smaak is en helpen u graag bij het vinden van het juiste product. Ook geven wij u advies over praktische zaken. Soms is het mooiste nou eenmaal niet mogelijk. Samen met u kijken we naar wat het beste is. 

inbetween leiderdorp

Hoe kunnen wij u advies geven?

Bij een bezoek zonder afspraak aan de showroom is het handig om een aantal dingen mee te nemen. Zo kunnen onze medewerkers direct advies geven en eventueel een prijsindicatie voor u maken. 

Globale afmetingen

Neem altijd ongeveer de afmetingen mee voor een prijsindicatie. De afmetingen hoeven dus niet exact te zijn. Wij komen op verzoek de definitieve maten inmeten. 

Foto's RAAM

Om goed advies te geven is het belangrijk dat wij de situatie goed kunnen bekijken. Komt u bij ons in de showroom? Neem dan een foto van uw raam met u mee. 

knipstaal

Heeft u kleurstalen aangevraagd? Neem deze dan vooral mee. U kunt dan kijken of het bij de kleur van de gordijnstoffen past. Eventueel kunt u ook onze staal lenen.