De Sterren interieur
Gordijnen - Raamdecoratie - Horren
Uw persoonlijke sfeermaker
Thermo gordijnen
Wij hebben een breed collectie aan thermo gordijnen. Thermo isoleert tegen kou en houdt de tocht buiten.
Lees meer
Gordijnen met sfeerverlichting
Creëer extra sfeer in de kamer met onze design rail met LED.
Meer over sfeerverlichting
Duette® op maat
Decoratief en functioneel! Een Duette® verduisterd en isoleert tegen warmte en kou.
Meer over Duette®

Een koordbediend gordijnrailsysteem.

De CKS Corded Click System rails is een een hoogwaardig en efficiënte, koordbediende rails. De rails is snel en eenvoudig te monteren door de smart click system. De maximale draagkracht van de CKS is ongeveer 6 kg per meter. 

Profiel.

Het gewicht van de CKS rails is 202 gram per meter. Het materiaal is van aluminium extrusie. De maat van de profiel is 14 mm x 20 mm. De CKS rails is leverbaar tot een lengte van 6 meter.

 

Kleuren.

De CKS Rails is standaard leverbaar in de kleur wit. Mocht u een speciale kleur gewenst hebben, dan is dat op aanvraag ook leverbaar.

Buigen.

De rail kan gebogen worden in elke richting met een radius van 10 cm met behulp van onze handmatige buigapparaat. Bochten met een grotere radius kunnen gebogen worden op onze elektrische buigapparaat. Ook het buigen voor speciale ramen. Bochten met een specifieke radius zijn ook op aanvraag leverbaar

Garantie.

Beloftes maken is makkelijk. Wij geven liever garantie. Om jarenlang zorgeloos gebruik te kunnen maken van de CKS rails krijgt u 10 jaar garantie op uw ophangsysteem. Mocht er in de eerste 10 jaar iets niet goed zijn met uw ophangsysteem, dan komen wij graag het probleem oplossen.