De Sterren interieur
Gordijnen - Raamdecoratie - Horren
Uw persoonlijke sfeermaker
Thermo gordijnen
Wij hebben een breed collectie aan thermo gordijnen. Thermo isoleert tegen kou en houdt de tocht buiten.
Lees meer
Gordijnen met sfeerverlichting
Creëer extra sfeer in de kamer met onze design rail met LED.
Meer over sfeerverlichting
Duette® op maat
Decoratief en functioneel! Een Duette® verduisterd en isoleert tegen warmte en kou.
Meer over Duette®

Speciaal voor zwaardere gordijnen.

De CS Contract Systeem wordt ook weleens de hotelrail genoemd. Deze rails is ideaal voor zwaardere gordijnen. Het maximale gordijngewicht is ongeveer 15 kg per meter. De rails is eenvoudig en snel te monteren met de Smart Klick plafondsteun of wandsteun

Profiel.

Het gewicht van de CS Contract System rails is 235 gram per meter. Het materiaal is van aluminium extrusie. De maat van de profiel is 20 mm x 20 mm. De CS Contract System rails is leverbaar tot een lengte van 6.10 meter.

Buigen.

De rail kan gebogen worden met een radius van 20 cm. Voor deze bochten maken wij gebruik van onze handmatige buigapparaat. Bochten met een grotere radius kunnen wij ook maken met onze elektrische buigapparaat. Het buigen voor erkers is op aanvraag ook mogelijk.

Garantie.

Beloftes maken is makkelijk. Wij geven liever garantie. Om jarenlang zorgeloos gebruik te kunnen maken van de CS Contract System rails krijgt u 10 jaar garantie op uw ophangsysteem. Mocht er in de eerste 10 jaar iets niet goed zijn met uw ophangsysteem, dan komen wij graag het probleem oplossen.