De Sterren interieur
Gordijnen - Raamdecoratie - Horren
Uw persoonlijke sfeermaker
Thermo gordijnen
Wij hebben een breed collectie aan thermo gordijnen. Thermo isoleert tegen kou en houdt de tocht buiten.
Lees meer
Gordijnen met sfeerverlichting
Creëer extra sfeer in de kamer met onze design rail met LED.
Meer over sfeerverlichting
Duette® op maat
Decoratief en functioneel! Een Duette® verduisterd en isoleert tegen warmte en kou.
Meer over Duette®

Elegant gevormd gordijnrailsysteem

De DS gordijnrail is een elegante gordijnrails. De DS gordijnrails kunnen zowel voor woningen als kantooromgevingen geplaatst worden. Deze Design gordijnrail is mooi vormgegeven. De afgeronde rail valt haast weg tegen het plafond. De DS gordijnrail is een handbediend systeem die zowel aan het plafond als aan de wand bevestigd kan worden. De plafondsteunen en wandsteunen zijn een kliksysteem waardoor montage nog sneller gerealiseerd is. Voor de DS rail bieden wij ook wandafstandsteunen. Deze wandsteunen zijn standaard uitgerust met het Smartclick systeem. De runners zijn a-symmetrisch. De glijders zorgen ervoor dat het gordijn iets voor de DS-rail loopt. Verder zijn de glijders, na bevestiging van de rail, nog eenvoudig in het profiel te plaatsen.

Design rails

Buigen.

De rail kan gebogen worden met een radius van 10 cm. Voor deze bochten maken wij gebruik van onze handmatige buigapparaat. Bochten met een grotere radius kunnen wij ook maken met onze elektrische buigapparaat. Het buigen voor erkers is op aanvraag ook mogelijk.

Garantie.

Beloftes maken is makkelijk. Wij geven liever garantie. Om jarenlang zorgeloos gebruik te kunnen maken van de DS Design System rails krijgt u 10 jaar garantie op uw ophangsysteem. Mocht er in de eerste 10 jaar iets niet goed zijn met uw ophangsysteem, dan komen wij graag het probleem oplossen.

Kleuren.

De DS Design System Rails is standaard leverbaar in de kleuren wit, goud, zilver, bruin, zwart, créme, beige, terra, rood, blauw, geel en groen. Mocht u een speciale kleur gewenst hebben, dan is dat op aanvraag ook leverbaar.