De Sterren interieur
Gordijnen - Raamdecoratie - Horren
Uw persoonlijke sfeermaker
Thermo gordijnen
Wij hebben een breed collectie aan thermo gordijnen. Thermo isoleert tegen kou en houdt de tocht buiten.
Lees meer
Gordijnen met sfeerverlichting
Creëer extra sfeer in de kamer met onze design rail met LED.
Meer over sfeerverlichting
Duette® op maat
Decoratief en functioneel! Een Duette® verduisterd en isoleert tegen warmte en kou.
Meer over Duette®

De Sterren interieur werkt ook voor professionals.

De Sterren interieur werkt ook voor professionals. Wij leveren gordijnen en raambekleding van gerenommeerde merken voor hotels, restaurants, scholen, ziekenhuizen, kantoren en bedrijven. Gordijnen voor hotels hebben dan meestal zowel decoratieve als functionele functies.  Doordat wij alle gordijnen en vouwgordijnen op maat maken in onze eigen atelier maken kunnen wij u hoge kwaliteit tegen zeer scherpe prijzen aanbieden.

Brandvertragende gordijnen voor hotels en restaurants.

Gordijnen zijn de sfeermakers van het interieur van een hotelkamer of restaurant. Wanneer hotels en restaurants kiezen voor gordijnen, moet u er rekening mee houden dat de gordijnen brandvertragend moeten zijn. De Sterren interieur heeft een ruim aanbod aan gecertificeerde brandvertragende gordijnstoffen.

Eigen atelier in Nederland.

De gordijnen worden op maat gemaakt in onze eigen atelier in Leiderdorp. Hierdoor kunnen wij snel leveren tegen scherpe prijzen. Ook maken wij schuine gordijnen en gordijnen met hoge hoogtes. Bijvoorbeeld voor bedrijven in Amsterdam en Den Haag komen wij vaak hoogtes tegen van 4 tot 5 meter! Bespreek de mogelijkheden met onze adviseur in de showroom.

Plissé hordeur monteren
Gordijnen met app bedienen

Inmeten en monteren

Naast het maken van de gordijnen komen we ook bij u langs voor het inmeten en monteren van gordijnen. Wij regelen alles. Ook komen we graag langs voor het geven van advies. Kiest u bijvoorbeeld voor een geautomatiseerd systeem, handbediend of koord bediend