Naaiatelier de Sterren
Uw persoonlijke sfeermaker

WELKOM BIJ NAAIATELIER DE STERREN,

Misschien kent u ons al, want wij zijn inmiddels in de Leidse Merenwijk een begrip. Doordat wij al geruime tijd in het vak zitten, weten wij als geen ander hoe belangrijk een goed interieuradvies voor u is. De Sterren is expert in maatwerk en oplossingen op het gebied van raambekleding en interieur.

Door uw smaak en woonwensen centraal te stellen en deze te combineren met onze passie voor raambekleding,  zijn wij in staat om u adviezen te geven en desgewenst aansluiten bij al uw wensen. Vanuit onze kennis en ervaring werken wij met vakmanschap en letten wij op kwaliteit, service, garantie, betrouwbaarheid en verzorgen wij de kwaliteit die vroeger zo normaal was.

Ook kunnen wij u uitstekend voorzien van diverse vormen van stoffering, zoals gordijnen, vitrages, vouwgordijnen en binnen zonwering. Indien gewenst komen wij ook graag bij u langs voor het opmeten en een persoonlijk advies bij u thuis.

Bezoekt u onze winkel in winkelcentrum de Kopermolen, wij hebben een zeer uitgebreide collectie van gordijnen, vitrages, vouwgordijnen en binnen zonwering van topmerken in diverse stijlen.

Mocht u bij ons toch nog niet kunnen vinden wat u zoekt, dan helpen wij u graag verder om alsnog te slagen, en begeleiden wij u, op afspraak, naar de showroom en gordijnenfabrieken van uw smaak.

Naaiatelier de Sterren verkoopt alleen kwaliteitsproducten van topmerken in verschillende stijlen en prijsniveaus. Wij bieden een veelvoud aan oplossingen en nemen u ook de confectie, levering en plaatsing uit handen.


Wij maken de gordijnen niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven. 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram