Naaiatelier de Sterren
Uw persoonlijke sfeermaker

DUETTE

In de Duette® shades lopen en spandraden onzichtbaar door de stof. De Duette®  zijn toepasbaar in ieder interieur, maar zijn door hun veelzijdigheid bij uitstek geschikt voor afwijkende raamvormen, dakramen en serres. Zowel de vrij hangende-, ingespannen-,   plafond- als dakraamsystemen zijn in vele modellen leverbaar. Sommige stoffen zijn voorzien van een Topar® of een Dustblockcoating. Een bijzondere variant is de Duette FIXÉ. De 25, 32 en 64 mm brede plooien zijn aan de achterzijde gefixeerd, waardoor de voorzijde een regelmatige verdeling van de plooi laat zien.


Bedieningen:

Optrekkoord 

SmartCord 

LiteRise 

Electronical

Uw Duette Shades optrekken en neerlaten d.m.v. koordbediening. 

Uw Duette Shades bedienen d.m.v een zelfoprollende koord. 

Uw Duette Shades bedienen d.m.v. handgreep. Deze uitvoering is ook mogelijk om extra bedieningsstang te gebruiken voor serre's. 

Uw gemotoriseerde Duette Shades bedienen d.m.v. afstandsbediening. Bespaar op energiekosten ...

Duette Shades worden niet gezien als een aankoop, maar een investering. Duette shades verminderen tot wel 37% op verwarmingskosten. De onderzoek van Nederlands Milieu Centraal heeft bewezen dat de Duette Shades het best presteren op gebied van energie efficiëntie. In de zomer beschermen Duette Shades tegen de hitte, de zonnewarmte kan tot wel 78% verminderd worden! Bescherm uw Duette shades..

Dustblock™

Topar® 

Duette FIXÉ

Onderhoud

Dustblock™ is een transparante beschermende coating die aan beide zijden van de Duette is aangebracht. Dustblock™ heeft een uitstekende vuilwerende werking voor droogvuil, bijvoorbeeld stof en rookdeeltjes. Dustblock™ heeft verder een afwerende werking voor vloeistoffen op water- of oliebasis zoals koffie, wijn, melk en ketchup. Door deze vuilwerende werking zullen de Duette stoffen langer mooi blijven en de levensduur zal worden verlengd.

Sommige stoffen zijn voorzien van een gepatenteerde bijzondere coating. Topar® is een transparante beschermende coating die aan de achterzijde van de Duette is aangebracht. Topar® biedt een optimale reflectie en isolatie, is bestand tegen vocht, schoonmaakmiddelen en vervuiling door insecten.

De Duette Fixé heeft een honingraatvorm, met stilstaande luchtlaag waardoor deze een isolerende en energiebesparende werking heeft. 

Duette Shades zijn bij normale omstandigheden onderhoudsvrij. U kunt de Duette Shades regelmatig voorzichtig afborstelen met een zachte borstel. 


<<< Terug

 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram