Naaiatelier de Sterren
Uw persoonlijke sfeermaker

HORIZONTALE JALOEZIEËN

Horizontale jaloezieën zorgen voor een sierlijke en perfecte lichtregeling. Hierdoor kan er eindeloos met licht en zicht gespeeld worden; vol zonlicht of een mooie filtering van lichtinval naar wens. 

Door de jaloezie te sluiten kan het licht uit de kamer geweerd worden.  In onze collectie horizontale jaloezieën vindt u een ruime keuze. Zo hebben wij een groot kleurenaanbod in zowel uni als dessins, zoals hout- en suède printen.  

Onze jaloezieën zijn verkrijgbaar in de lamelbreedtes van 16, 25, 50 en 70 mm. Hierdoor bieden wij de perfecte oplossing voor iedere raam.  

De horizontale jaloezie is ook geschikt voor schuine plaatsing zoals in dakramen, op deuren en vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens.
Bedieningen

Standaard  

Monocommando koord

LiteRise® handgreep

Electronical

Dit model wordt gekenmerkt door gebruiksvriendelijke stang- en koordbediening.

Dit model bied zowel slingerstand als eindeloos koord. Beide systemen kunnen geopend, gesloten en gekanteld worden met één gemakkelijk tool. De slingerstang is een goede oplossing voor grote, zwaardere jaloezieën

Bijzonder geschikt voor draai-kiepramen en tevens kinderveilig. Product word bediend door de handgrepen en getuimeld door de tuimelknop, welke aan het bovenste profiel bevestigd is. 

Onze volledig geïntegreerd motoristatie systeem is ontworpen voor precieze controle over daglicht en privacy. Elektrische bedienbare horizontale jaloezieën zijn kinderveilig, en gemakkelijk en soepel te bedienen. Deze uitvoering is beschikbaar met afstandsbediening.
Kwaliteit lamellen

Onze horizontale jaloezieën worden gemaakt met hoogwaardig gerecycled en corrosie resistent aluminium. De aluminium slatten worden gebogen en geglazuurd. De glazuren zorgen ervoor dat de slatten worden beschermt tegen bladderen, vellen, krassen en corrosie. Daarnaast garanderen de glazuren een langere levensduur.
Onze extra opties maken uw jaloezieën pas ècht af ...

MegaViewTM jaloezie 

Twee in één jaloezie

Meer kleuren jaloezieën

TruFit

Door de speciale manier van tuimelen en stapelen van de lamellen ontstaan een grotere opening tussen de lamellen. Hierdoor is er in open situatie evenveel zicht naar buiten als bij een standaard 50 mm jaloezie.


Bij een 2 in 1 jaloezie zijn twee jaloezieën (ook van verschillende hoogte) in 1 doorlopende boven bak leverbaar. De jaloezieën worden onafhankelijk van elkaar getuimeld en opgetrokken. Standaard komt de bediening aan weerszijden

Wij bieden u ook jaloezieën waarbij u 2 of meer kleuren kunt kiezen in 1 cassette. U kunt de mooiste combinaties maken met onze jaloezieën. Zo past uw jaloezieën altijd perfect bij uw interieur. 

Wij bieden de TruFit systeem jaloezieën om uw jaloezie te bevestigen zonder te schroeven! De jaloezieën worden door middel van plakprofielen geplakt op het raam. De TruFit systeem is een aanrader voor draai-kiepramen.
<<< Terug

 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram