Naaiatelier de Sterren
Uw persoonlijke sfeermaker

HOUTEN JALOEZIEËN
In deze tijd kiezen steeds meer mensen voor natuurlijke producten in hun interieur. Houten jaloezieën hebben de functionaliteit van horizontale jaloezieën, zoals een perfecte lichtregeling, maar onderscheiden zich door hun rustige, warme uitstraling.

De lamellen in de houten jaloezie collectie zijn verkrijgbaar in de breedtes 25, 35, 50 en 70 mm. De jaloezieën kunnen zowel met een ladder koord als een ladder band uitgevoerd worden.

Vanzelfsprekend zijn onze houten jaloezieën leverbaar in diverse warme en trendy kleuren.

 

Ladderband

Sierkoof

Wanneer u geen keuze maakt tussen ladderkoord of ladderband worden de houten jaloezieën 35 / 50 mm standaard met ladderkoord geleverd. Indien gewenst kunnen deze ook uitgevoerd worden met een bijpassende ladderband kleur. Voor een passende kleur kunt u bij ons op de ladderband kaart een keuze maken. De 70 mm wordt standaard en uitsluitend geleverd met ladderband in elke gewenste kleur.

Voor een mooie afwerking wordt de metalen of aluminium bovenprofiel voorzien van een sierkoof met een passende kleur. In de meeste gevallen zal de kleur gelijk zijn aan de gekozen lamelkleur. De hoogte van een sierkoof is 63 mm. 


<<< Terug

 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram