Naaiatelier de Sterren
Uw persoonlijke sfeermaker

MULTISHADE

De Multishade is een uniek, exclusief en innovatief product dat zowel in klassieke als trendy interieurs thuis hoort. Multishade is een product met 2 lagen stof, bestaande uit transparante en niet transparante banen. Door met een kettingbediening de Multishade op en neer te laten, kunt u geheel uw eigen lichtinval bepalen; geheel gesloten, half open of open, op elke hoogte van het raam. Speel met licht en schaduw zoveel u wilt.

De Multishades zijn bij normale omstandigheden vrijwel onderhoudsvrij. Multishades zijn beperkt te reinigen in verband met de coating of het impregneer. Wij adviseren u de Multishade regelmatig zacht af te borstelen met een zachte droge borstel, de multishade  mag absoluut niet met vocht gereinigd worden.
Vormvastheid

Stoffen

Kleurechtheid

Verduisterende onderlat 

Stoffen zijn onderhevig aan variaties in temperatuur en
luchtvochtigheid. Daarom adviseren wij de Multishade niet te gebruiken in vochtige ruimtes. Er kan een glooiing in de stof ontstaan die bij verandering van temperatuur en luchtvochtigheid weer kan wegtrekken. Ook kunnen de gesneden zijkanten enigszins rond gaan staan (het zogenaamde schotelen). Vervorming van het doek manifesteert zich met name bij grote oppervlakken.

Door de transparante en niet transparante delen ten opzichte van elkaar te verschuiven, kunt u op elk ogenblik van de dag het perfecte evenwicht creëren tussen privacy en lichtinval. Iedere Multishade wordt exact op maat voor u gemaakt, in een door u te bepalen uitvoering. De Multishade wordt geleverd in 3 verschillende baanbreedtes, de Small, Classic en Big en is verkrijgbaar in een verschillende stof structuren en kleuren.

De Multishade-stoffen hebben een hoge mate van kleurechtheid. Toch kan onder invloed van UV straling en zonlicht na enige tijd verkleuring optreden. Als gevolg van de verschillende productiepartijen kunnen onderling geringe kleurafwijkingen ontstaan. Als gevolg hiervan kunnen ook de kleurstalen in het boek enigszins afwijken van het geleverde product. Kleurechtheid polyester 4-5.

De Multishade is ook leverbaar in een black-out uitvoering. Door middel van een speciale onderlat, waarbij de stofbanen vrijwel strak tegen elkaar lopen ontstaat bij een gesloten toestand van de Multishade een verduisterende werking, en daardoor geschikt voor slaapkamers. Dit profiel is bij de black-out stoffen standaard.Onderhoud

De Multishades zijn bij normale omstandigheden vrijwel onderhoudsvrij. Multishades zijn beperkt te reinigen in verband met de coating of het impregneer. Wij adviseren u de Multishade regelmatig zacht af te borstelen met een zachte droge borstel, de Multishade mag absoluut niet met vocht worden gereinigd. Vermijd schrobben of hard wrijven, zodat vuil niet in de vezels van de stof gedrukt wordt. Gebruik geen schoonmaakmiddel.<<< Terug

 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram