Naaiatelier de Sterren
Uw persoonlijke sfeermaker

ROLGORDIJNEN


In onze grote collectie van rolgordijnen is voor ieder interieur iets te vinden. Door de welhaast oneindige combinatie van kleuren, transparantie en dessins kunt u eindeloos variëren. Zo hebben wij stofkwaliteiten met verschillende lichttransparantie, maar ook een breed scala aan verschillende stijlen. De metallics, naturals, geperforeerde stoffen, kinderdessins en nog vele andere uni- en dessin stoffen kunnen zowel in een trendy, modern, als klassiek interieur toegepast worden. Er zijn vele oogstrelende combinaties mogelijk met schulpranden, roedes en ringen. Bediening van de rolgordijnen door middel van een kunststof bedieningsketting, een softraise veersysteem of elektrisch.


.


Sierkap 

Softraise veerbediening 

Contrarollend

Ringen

In een decoratieve aluminium sierkap wordt het opgerolde rolgordijn fraai opgeborgen. Hierdoor wordt het rolgordijn extra beschermd.

Bediening d.m.v. een in de buis verwerkte gepatenteerde veer. Door lichte beweging van de onderlat loopt het rolgordijn rustig en gelijkmatig op. Optrekken en neerlaten door middel van een koord aan de onderlat. 

Elk rolgordijn wordt standaard rollend geleverd, dat wil zeggen de stof bevindt zich het dichtst bij het glas. Bij uitstekende hendels of andere obstakels is het aan te bevelen het rolgordijn contra rollend te bestellen. In een erkersituatie geeft deze optie de kleinste kier tussen de rolgordijnen.

De standaard rolgordijnen kunnen aan de onderzijde worden afgewerkt met decoratieve zeilringen. Deze zullen boven de onderzoom geplaatst worden. Kunststof ringen worden geleverd met een doorsnede van 55 mm. Rolgordijnen met ringen kunnen alleen bediend worden met een kettingmechanisme of elektrische bediening.
Electronical

Het oprollen en afrollen van uw rolgordijn kan met behulp van onze draadloze accumotor. Deze rolgordijnen hebben een zeer luxe uitstraling. Tevens zijn de gemotoriseerde rolgordijnen veiliger voor kinderen dan rolgordijnen met kettingbediening. U kunt de rolgordijnen bedienen met afstandbediening en/of met uw smartphone.  Schulprand met chanelband

Schulprand met roede 

Afwerking met kunststof sierringen

Rechte schulprand 

Voor een schulprand met een chanelband heeft u
keuze uit drie types schulpranden:
Wolkschulp (S1), S-schulp (S2) en Golfschulp (S3).
Standaard wordt het rolgordijn op de zichtzijde
voorzien van een bijpassende kleur chanelband.

Er zijn drie soorten schulpranden leverbaar
met roede: Kasteelschulp (S4), Boogschulp (S5)
en Maanschulp (S6) (zonder sierknoppen).
U kunt uit verschillende type roedes en sierknoppen
kiezen

Dat is een standaard rolgordijn dat aan de onderzijde
is voorzien van open kunststof sierringen.
De sierringen zijn verkrijgbaar in vijf kleuren.

Een rolgordijn met onder de onderlat nog een
dubbelgevouwen strook stof.Onderhoud

Veel rolgordijn stoffen hebben DustBlock afwerking. Deze afwerking zorgt ervoor dat de rolgordijn vocht-en stofwerend zijn. Door DustBlock afwerking blijven uw rolgordijnen langer mooi. Tevens kunnen de rolgordijnen met een spons, borstel of handwas gereinigd worden. <<< Terug

 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram