Naaiatelier de Sterren
Uw persoonlijke sfeermaker

VERTICALE JALOEZIEËN
Verticale jaloezieën vormen zowel op decoratief als functioneel vlak een ideale raambekleding voor woningen, kantoren en openbare gebouwen. Verticale jaloezieën zijn bij uitstek geschikt voor grote glaspartijen en schuifpuien en zorgen voor een vrij uitzicht zonder inkijk. Ook zijn verticale jaloezieën door de ruime keuze aan uitvoeringen zeer geschikt voor schuine ramen.

Verticale jaloezieën zijn bedienbaar door ketting-koord bediening of elektrische bediening. In onze collectie verticale jaloezieën vindt u kunststof, aluminium en textiele lamellen. De grote keuze uit textiele, kunststof en aluminium lamellen zorgen voor een geheel eigen uitstraling. Daar waar de textiele lamellen vaak een zachtere en klassieke uitstraling hebben, zijn de aluminium en kunststof lamellen meer trendy en strakker. Kunststof en aluminium lamellen zijn vochtbestendig en makkelijk schoon te maken. Onze lamellen zijn leverbaar 50, 70, 89, 127 en 250 mm lamelbreedte en in verschillende structuren.


Pakketopties:
Sommige textiele lamellen zijn voorzien van een vuilafstotende Topar® of een DustblockTM coating.

Dustblock™
Dustblock™ is een transparante beschermende coating die aan beide zijden van de lamellen is aangebracht. Dustblock™ heeft een uitstekende vuilwerende werking voor droogvuil, bijvoorbeeld stof en ook deeltjes. Dustblock™ heeft verder een afwerende werking voor vloeistoffen op waterbasis. Door deze vuilwerende werking zullen de lamellen langer mooi blijven en de levensduur zal worden verlengd.

Topar® 
Sommige stoffen zijn voorzien van een gepatenteerde bijzondere coating. Topar® is een transparante beschermende coating die aan de achterzijde van de lamel is aangebracht. Topar® biedt een optimale reflectie, isolatie en is bestand tegen vocht, schoonmaakmiddelen en vervuiling door insecten.

 

<<< Terug 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram