Naaiatelier de Sterren
Uw persoonlijke sfeermaker

 

OVERGORDIJNEN

Met overgordijnen houdt u op een sfeervolle manier het zonlicht buiten de kamer. Ze zijn ideaal wanneer u een kamer helemaal wilt verduisteren. Daarnaast hebben de overgordijnen een fijne isolerende werking. Overgordijnen kan worden gecombineerd met vitrages. De plooi die je kiest is bepalend voor de sfeer die het gordijn uitstraalt, maar kan ook bepalen hoeveel gordijnstof er nodig is. Tegenwoordig zijn gordijnen echt een toevoeging op het interieur. Volgens stylisten is een huis pas echt af door toevoeging van gordijnen. De reden hier voor is dat gordijnen echte sfeer bepalers kunnen zijn. 

 


Kamerhoge overgordijnen


Stijlvol

Wij bieden u een breed collectie van kamerhoge stoffen, stoffen zonder naden, die als het ware één geheel vormen en hierdoor mooi strak vallen. Onze kamerhoge stoffen zijn verkrijgbaar in vele kleuren en in een groot aantal dessins. Kamerhoge stoffen is het best geschikt voor Wave gordijnen en vouwgordijnen.


Naaiatelier de Sterren biedt een brede collectie overgordijnen. Overgordijnen zijn in vele sferen te creëren en door de grote verscheidenheid in kleur en dessin passen ze in ieder type interieur; van klassiek tot modern, toepasbaarOnze leveranciers zijn:


 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram