Naaiatelier de Sterren
Uw persoonlijke sfeermaker

VITRAGES EN INBETWEEN
Bent u op zoek naar een gordijn dat voor privacy zorgt? Dan is de inbetween het meest geschikt. Een inbetween zit tussen een overgordijn en vitrage in en biedt precies de privacy die u nodig heeft. U kunt er gemakkelijk door naar buiten kijken, maar andersom is dit niet het geval.

Wij hebben een zeer uitgebreid vitrage en inbetween collectie van topmerken uit verschillende stijlen. Vitrages zijn de sfeermakers voor het raam. Vitrages verzachten het licht van de zonlicht en zorgen ze voor een sfeervol geheel in het interieur. 

Bent u geïnteresseerd in nieuwe vitrages of inbetween. Kom dan langs voor een vrijblijvend advies of offerte. We komen ook graag bij u langs voor het opmeten, ophangen en advies geven aan huis.

Mocht u bij ons toch nog niet kunnen vinden wat u zoekt, dan helpen wij u graag verder om alsnog te slagen. Op afspraak begeleiden wij u dan naar showrooms van gordijnenfabrieken van uw smaak.

 

Dessins


Naadloos mooi

Onze inbetween stoffen zijn verkrijgbaar in talloze kleuren en in bijzondere dessins. Door de ruime keuze zijn er altijd wel stoffen of dessins die precies bij uw stijl van wonen passen.


Inbetween stoffen hangen zonder naden voor uw raam, het gordijn bestaat uit één geheel. Naadloos mooi met een maximale hoogte van 340 cm en een oneindige breedte.

Onze leveranciers zijn:


 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram