Naaiatelier de Sterren
Uw persoonlijke sfeermaker

DS RAILS

De DS gordijnrail van Forest is een elegante gordijnrails. De DS gordijnrails kunnen zowel voor woningen als kantooromgevingen geplaatst worden. Deze Design gordijnrail is mooi vormgegeven. De afgeronde rail valt haast weg tegen het plafond. De DS gordijnrail is een handbediend systeem die zowel aan het plafond als aan de wand bevestigd kan worden. De plafondsteunen en wandsteunen zijn een kliksysteem waardoor montage nog sneller gerealiseerd is. Voor de DS rail bieden wij ook wandafstandsteunen. Deze wandsteunen zijn standaard uitgerust met het Smartclick systeem van Forest. De runners van Forest zijn a-symmetrisch. De glijders zorgen ervoor dat het gordijn iets voor de DS-rail loopt. Verder zijn de glijders, na bevestiging van de rail, nog eenvoudig in het profiel te plaatsen.


Kleuren:

De DS-Rails is leverbaar in de kleuren wit en zilver. Alle andere speciale kleuren zijn, op aanvraag, ook leverbaar.Lengtes:

De DS-Rails is leverbaar tot 7 meter. Vanaf 7 meter wordt geleverd doormidden van verbindingstukken. 


Buigen:

De rail kan gebogen worden met een radius van 10 cm. Bochten met een grotere radius kunnen worden gebogen met het elektrisch buigapparaat, of zijn op aanvraag leverbaar. Het buigen voor erkers is mogelijk, doch slechts op aanvraag. 


Hulp nodig?
Bent u op zoek naar een gordijnrails met een specifieke bocht of heeft u meerdere gordijnrails voor uw huis (of project) nodig?

Stuur gerust een e-mail met een korte toelichting van uw situatie en eventueel een schets of bouwtekening. U ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte.


<<< Terug

 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram