Naaiatelier de Sterren
Uw persoonlijke sfeermaker

 KS RAILS

De gordijnrail KS is een handbediend railsysteem en geschikt voor woning en bedrijfsruimten. De KS rail is mooi vormgegeven en ook geschikt voor o.a. erkersituaties. De gordijnrails is eenvoudig te bevestigen aan wanden en plafonds. De plafondsteunen en wandsteunen zijn een kliksysteem waardoor montage nog sneller gerealiseerd is. Voor de KS rail bieden wij ook wandafstandsteunen. Deze steunen zijn standaard uitgerust met het Smartclick systeem.De glijders zorgen ervoor dat het gordijn iets voor de KS-rail loopt. Verder zijn de rails inklikbaar, nagenoeg geluidloos en kleurvast.


Kleuren:

De KS-rails is leverbaar in de kleuren wit, goud, zilver, bruin, zwart, creme, beige, terra, rood, blauw, geel en groen. Speciale kleuren zijn ook leverbaar op aanvraag.

 

Lengtes:

De KS rails is leverbaar tot 7 meter in één stuk. Voor ramen breder dan 7 meter, krijgt u verbinding stukken bijgeleverd.

 

Buigen:

De rail kan gebogen worden met een radius van 10 cm. Bochten met een grotere radius kunnen gebogen worden op de varioset of met het elektrisch buigapparaat. Bochten met een specifieke radius zijn op aanvraag leverbaar. Zo ook het buigen voor speciale ramen zoals erkers, bogen, cirkels enz.  


Hulp nodig?
Bent u op zoek naar een gordijnrails met een specifieke bocht of heeft u meerdere gordijnrails voor uw huis (of project) nodig?

Stuur gerust een e-mail met een korte toelichting van uw situatie en eventueel een schets of bouwtekening. U ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte.

 


<<< Terug

 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram