De Sterren interieur
Gordijnen - Raamdecoratie - Horren
Uw persoonlijke sfeermaker
Thermo gordijnen
Wij hebben een breed collectie aan thermo gordijnen. Thermo isoleert tegen kou en houdt de tocht buiten.
Lees meer
Gordijnen met sfeerverlichting
Creëer extra sfeer in de kamer met onze design rail met LED.
Meer over sfeerverlichting
Duette® op maat
Decoratief en functioneel! Een Duette® verduisterd en isoleert tegen warmte en kou.
Meer over Duette®

Gemak en duurzaamheid

Gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid zijn de sleutelwoorden van deze hordeur. De treklijst kan uit het midden bediend worden, zonder dat deze schuin trekt (praktisch voor kinderen). Wanneer de rolhordeur niet wordt gebruikt, zit het gaas netjes opgeborgen in de compacte cassette. En met een cassettemaat van slechts 42 mm valt de rolhordeur Comfort nauwelijks op in uw huis. De Comfort rolhordeur wordt altijd met een magneetsluiting geleverd. Bij alle rolhordeuren worden standaard 2 speciale gaasstickers geleverd.

Horren tegen pollen
Rolhordeur Leiden.

Geschikt voor uw deur.

De rolhordeur Comfort is een perfecte oplossing voor iedere deur. De rolhordeur Comfort is geschikt voor openslaande deuren, tuindeuren en schuifpuien.

Kleuren.

De rolhordeur Comfort is te leveren in iedere gewenste kleur. De standaard RAL kleuren zijn RAL 9010 puur wit, RAL 9001 crème, RAL 7016 antraciet, RAL 9006 zilvergrijs en RAL 9005 gitzwart. 

Hordeur op maat Leiden

Gaas.

De rolhordeur Comfort is een hordeur waarbij het gaas oprolt. Een glasvezel-kern met een zwarte PVC-coating maken het gaas rekvrij, UV-bestendig, sterk en brandvertragend. Het gaas is leverbaar in grijs of zwart. Doordat het gaas glad is, is het ook kwetsbaarder voor scheuren. De plisséhordeur wordt daarom vaker gekozen.