De Sterren interieur
Gordijnen - Raamdecoratie - Horren
Uw persoonlijke sfeermaker
Schuine gordijnen
Een schuine dakraam? Wij helpen u graag verder.
Eigen gordijnatelier
Alle gordijnen en vouwgordijnen worden op maat gemaakt in onze eigen atelier

Schuivend of scharnierend

Het gaas in de vaste hordeuren zitten opgespannen in een frame. Dit frame scharniert of schuift voor de deuropening en neemt dus de nodige ruimte in beslag. Een voordeel hiervan is dat deze typen hordeuren beter bestand zijn tegen huisdieren, mits voorzien van speciaal sterk petscreen gaas. 

Deze hordeur wordt ook altijd helemaal op maat gemaakt dus hij past zeker. Deze hordeur kan tevens uitgebreid worden met een kattenluik. Zo kun je bij het kopen van een hordeur dus ook rekening houden met je huisdier!

Schuifhordeur luxe.

De vaste schuifhordeur is alleen geschikt voor ‘op-de-dag’ montage. De Luxe heeft een stevige constructie  en is ook verkrijgbaar met petscreen gaas. De petscreen gaas zorgt ervoor dat u uw huisdieren binnen kunt houden. 

Vaste hordeur luxe scharnierend.

De vaste hordeur Luxe is erg geschikt voor horeca toepassingen. De vaste hordeur heeft RVS handgrepen en de hor kan uitgenomen worden. 

Last van muggen

Bezoek onze showroom in Leiden.

Bezoek onze showroom in Leiden voor meer advies! Met of zonder afspraak staat er altijd een adviseur voor u klaar.  Wij werken graag met u en voor u aan het mooiste interieur.