Naaiatelier de Sterren
Uw persoonlijke sfeermaker

PLISSÉ
De Plissé shades hebben een luxe uitstraling en zijn een elegante en functionele vorm van raamdecoratie. Plisséstoffen hebben  een plooibreedte van 20 mm. Met dit systeem zijn er vele modellen en vormen mogelijk om bijna elke raam te kunnen bekleden. De collectie omvat een brede scala van prachtige kleuren van transparante en lichtdoorlatende stoffen. Met de moderne kleuren en structuren is er voor elk interieur een geschikte plissé shades te vinden.

  

Beschermende lagen:

Dustblock™

Dustblock™ is een transparante beschermende coating die aan beide zijden van de Pissé is aangebracht. Dustblock™ heeft een uitstekende vuil werende werking voor droogvuil, bijvoorbeeld stof en rookdeeltjes. Dustblock™ heeft verder een afwerende werking voor vloeistoffen op water-of oliebasis zoals koffie, wijn, melk en ketchup. Door deze vuil werende werking zullen de Plissé stoffen langer mooi blijven en de lensduur zal worden verlengd. De beschermende werking van Dustblock™finish blijft ook na reiniging behouden. 

 

Topar® en Topar® Plus

Sommige stoffen zijn voorzien van een gepatenteerde bijzonder coating. Topar® is een transparante beschermende coating die aan de achterzijde van de Plissé is aangebracht. Topar® biedt een optimale reflectie en isolatie, is bestand tegen vocht, schoonmaakmiddelen en vervuiling door insecten. En de eigenschap Topar®Plus is dat er een Dustblock™ antistatische coating is toegevoegd. Deze coating werkt afstotend door vuil zoals stof, rookdeeltjes en vocht. 

 

 Plissé modellen:

 Bediening:

Model A: Vrij hangende modellen voor standaard ramen

Model B: Ingespannen modellen voor standaard en draaikiepramen tot 15 graden

Model D: Ingespannen modellen voor dakramen tot 60 graden

Model P: Ingespannen modellen voor serre- en plafondramen van 45 graden t/m 90 graden.

  • Handgreep
  • Elektrisch
  • Ketting
  • Optrekkoord
  • Eindeloos koord
  • Zelf oprollend koord
  • Bedieningsstang


 <<< Terug

 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram