De Sterren interieur
Gordijnen - Raamdecoratie - Horren
Uw persoonlijke sfeermaker
Schuine gordijnen
Een schuine dakraam? Wij helpen u graag verder.
Eigen gordijnatelier
Alle gordijnen en vouwgordijnen worden op maat gemaakt in onze eigen atelier

Hoogwaardig en efficiënt.

KS Klick System rails is een hoogwaardig en efficiënt, handbediend gordijnrailsysteem. De rails is eenvoudig te monteren met de Smart-klick-plafond of wandsteun. De rails wordt op maat gemaakt en kan zowel binnen als naar buiten gebogen worden met een radius van 10 cm. De Klick System rails hebben asymmetrische glijders waardoor het gordijn verder naar buiten valt, waardoor het gordijn strakker hangt. Dankzij de antifrictie behandeling garanderem wij soepel en geruisloos glijdende gordijnen / vitrage. 

Rails

Kleuren.

De KS Klick System Rails is standaard leverbaar in de kleuren wit, goud, zilver, bruin, zwart, créme, beige, terra, rood, blauw, geel en groen. Mocht u een speciale kleur gewenst hebben, dan is dat op aanvraag ook leverbaar. 

Garantie.

Beloftes maken is makkelijk. Wij geven liever garantie. Om jarenlang zorgeloos gebruik te kunnen maken van de CKS rails krijgt u 10 jaar garantie op uw ophangsysteem. Mocht er in de eerste 10 jaar iets niet goed zijn met uw ophangsysteem, dan komen wij graag het probleem oplossen.