Verticale jaloezieën

Een ideale raambekleding

Verticale jaloezieën op maat vormen zowel op decoratief- als functioneel vlak een ideale raambekleding voor woningen, kantoren en openbare gebouwen. Verticale jaloezieën zijn bij uitstek geschikt voor grote glaspartijen en schuifpuien en zorgen voor een vrij uitzicht zonder inkijk. Ook zijn verticale jaloezieën door de ruime keuze aan uitvoeringen zeer geschikt voor schuine ramen.

Verticale jaloezieën
Verticale jaloezie textiel

Textiel, kunststof of aluminium

Verticale jaloezieën zijn verkrijgbaar in honderden kleuren en in verschillende materialen. Zo kan er per kamer en interieur de juiste lamellen worden gecombineerd. De lamellen die verkrijgbaar zijn voor verticale jaloezieën zijn verkrijgbaar in verticale kunststof jaloezieën, verticale aluminium jaloezieën en verticale textiel jaloezieën. De verticale textiel jaloezieën worden standaard met een onderketting afgewerkt. Dit is optioneel ook voor verticale aluminium jaloezieën mogelijk.  

Geschikt voor elk raam

Verticale jaloezieën zijn geschikt voor bijna alle raamvormen, zoals vaste ramen, openslaande ramen, deuren, schuifpuien en zelfs schuine ramen. Doordat verschillende materialen ook brandvertragend zijn, is de verticale jaloezie ook geschikt voor kantoren en bedrijven.

Verticale jaloezie schuin
Verticale jaloezie textiel

Bedieningsgemak

Verticale jaloezieën kunnen worden geleverd met tuimelketting en trekkoord, mono commando met eindeloze ketting, mono commando met draaistang of elektrisch op afstand. De elektrische verticale jaloezieën hebben een Somfy motor en kunnen via een externe hub op afstand worden bediend.

Maatwerk en garantie

Al onze producten zijn uniek in soort en worden op maat gemaakt. Afhankelijk van het materiaal en bediening kan een verticale jaloezie tot 700 cm breed en 500 cm hoog worden gemaakt.

Het is gemakkelijk om iets te beloven, maar wij geven liever garantie: 5 jaar fabrieksgarantie op verticale jaloezieën. We garanderen hiermee dat u jarenlang zorgeloos kunt genieten van uw raamdecoratie.

Verticale jaloezieën