De Sterren interieur
Gordijnen - Raamdecoratie - Horren
Uw persoonlijke sfeermaker
Schuine gordijnen
Een schuine dakraam? Wij helpen u graag verder.
Eigen gordijnatelier
Alle gordijnen en vouwgordijnen worden op maat gemaakt in onze eigen atelier

Een ideale raambekleding.

Verticale jaloezieën op maat vormen zowel op decoratief als functioneel vlak een ideale raambekleding voor woningen, kantoren en openbare gebouwen. Verticale jaloezieën zijn bij uitstek geschikt voor grote glaspartijen en schuifpuien en zorgen voor een vrij uitzicht zonder inkijk. Ook zijn verticale jaloezieën door de ruime keuze aan uitvoeringen zeer geschikt voor schuine ramen.

Textiel, kunststof of aluminium.

De grote keuze uit textiele, kunststof en aluminium lamellen zorgen voor een geheel eigen uitstraling. Daar waar de textiele lamellen vaak een zachtere en klassieke uitstraling hebben, zijn de aluminium en kunststof lamellen meer trendy en strakker. Onze lamellen zijn leverbaar in de lamelbreedtes 52, 70, 89 en 127 mm en in verschillende structuren.

Geschikt voor iedere raam.

Heeft u thuis of op kantoor een schuine raam? Ook zijn de verticale jaloezieën door de ruime keuze aan uitvoeringen zeer geschikt voor schuine ramen.In onze collectie verticale jaloezieën vindt u kunststof, aluminium en textiele lamellen.

Elektrische bediening.

Verticale jaloezieën worden standaard geleverd met een slingerstang. De jaloezieën zijn ook met een elektrische bediening verkrijgbaar. Wij adviseren u graag in onze showroom over de elektrische bediening.