Ons atelier

Gordijnatelier voor al uw maatwerk.

Al meer dan 30 jaar zijn wij uw deskundig op het gebied van het maken van alle soorten gordijnen in Nederland. In onze atelier kunt u terecht voor maatwerk, voor zowel particulieren en bedrijven. Alle producten in ons atelier worden uitgevoerd door vele geautomatiseerde machines en onze vakkundige collega’s. Met behulp van de machines gaat het werk sneller en wordt de kwaliteit van het maatwerk beter.

Gordijnen op maat
Wave gordijnen

Werkzaamheden gordijnatelier.

  • Plooigordijnen,
  • Vouwgordijnen,
  • Ringgordijnen,
  • Wavegordijnen,
  • Paneelgordijnen,
  • Gevoerde gordijnen,
  • Kussens, ambrasse, stoelhoezen, 

Verder alles wat van een woning gevraagd wordt om van interieurtextiel te maken, kunnen wij voor u realiseren. 

Maatwerk voor iedereen.

Alle gordijnstoffen en vouwgordijnen in onze showroom maken wij voor u als particulier op maat in eigen atelier. U kunt natuurlijk ook uw eigen gordijnstoffen door ons laten maken.  Verwerking van uw gordijnen kan in ons atelier voor basic uitvoeringen, luxueuze uitvoeringen en voor spoedopdrachten. Wij werken ook voor bedrijven zoals woonwinkels en projectinrichters. 

 

inbetween gordijnen op maat

Special curtains.

Gordijnen kunnen in verschillende uitvoeringen worden gemaakt, maar ook in verschillende vormen! Heeft u een schuine dakraam? Dan maakt ons gordijnatelier uw gordijnen schuin. Wij adviseren u graag over gordijnen voor schuine dakramen in onze showroom of bij u thuis. 

Traditioneel vakmanschap en moderne automatisering.

Wij werken met een traditioneel machinepark met zo min mogelijk hulpmiddelen, waarbij jarenlange ervaring en gevoel de leidraad zijn. Wij werken graag voor u en met u aan het mooiste interieur.