Rosmolen 26, 2317 SK Leiden
071-5220221
info@desterreninterieur.nl

Over ons

Over ons

Wij zijn een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in gordijnen en raambekleding. Doordat wij al geruime tijd in het vak zitten, weten wij als geen ander hoe belangrijk goed interieuradvies voor u is. De Sterren interieur is expert in maatwerk en oplossingen op het gebied van raambekleding en interieur. Gordijnen en raamdecoratie zijn de sfeermakers van uw interieur. Daarom is het belangrijk om het juiste advies te krijgen. Wij geven u graag advies in het type raambekleding, kleuren en confectie.

  • Expert in maatwerk raambekleding

  • Materiaal en kleuradvies

  • Advies in gordijnconfectie

Onze krachten

Eindeloze mogelijkheden

Wij werken met unieke merken en uitgebreide collecties, waardoor we voor iedere smaak genoeg keuze hebben. Keuze uit meer dan 1250 stoffen! Dankzij onze grote netwerk kunnen we bijna alle gerenommeerde merken voor u leveren.

Kwaliteitsgarantie

Alle services worden door onszelf uitgevoerd om onze kwaliteit te garanderen. Dat is dus geen derde partij en één aanspreekpunt. 

Eigen gordijnatelier

Exclusieve mogelijkheden in gordijnen op maat dankzij onze eigen gordijnenatelier. De wijze waarop uw gordijnen gemaakt worden zijn zeer bepalend voor hoe het eruitziet. Ons team geeft u altijd uitgebreid advies over maatwerk gordijnen.

 
Geluidsdempende gordijnen

Kwaliteit en service

Wij bieden alleen materialen van hoge kwaliteit en leveranciers. Hiermee willen we u garanderen dat u jarenlang kunt genieten van uw raamdecoratie. We geven tot 10 jaar fabrieksgarantie op onze producten.  

Als raambekleding specialist willen we graag alle zorgen van u afnemen. We komen graag bij u thuis voor deskundig advies op maat. We komen dan kijken wat technisch de mogelijkheden zijn, en denken graag met u mee in wat het beste in uw interieur past. 

Ook het inmeten en het professioneel installeren van onze raamdecoratie systemen kunnen wij voor u verzorgen. 

Onze werkwijze

Raamdecoratie en gordijnen zijn een belangrijk onderdeel van het interieur. Het kiezen van de juiste maatwerk raamdecoratie en gordijnen vereist tijd en is best wel een investering. Een goede voorbereiding is dus belangrijk. 

  1. Komt u bij ons langs in de showroom? Neem foto’s en globale afmetingen met u mee. Onze medewerkers kunnen met u meekijken wat de productmogelijkheden zijn. U kunt ook een afspraak maken voor advies aan huis. Aan het inmeten en  advies aan huis kunnen kosten verbonden zijn. 

  2. Onze medewerkers helpen u met het kiezen van kleur en materiaal. Het kan handig zijn om kleurstalen van meubels, de muurverf, vloer, etc. mee te nemen naar onze showroom. 

  3. Heeft u definitief een kleur uitgekozen? Dan maakt onze medewerker een prijsindicatie of offerte. 

  4. Bij akkoord met de prijsindicatie komt onze monteur bij u thuis om de situatie te bekijken en exact in te meten. 

  5. Blijft alles hetzelfde als op de prijsindicatie? Dan wordt uw bestelling direct in behandeling genomen. Is de maat toch anders of geven wij toch ander advies? Dan krijgt u een aangepaste offerte. 

  6. Als u gekozen heeft voor onze montage service dan komen we de producten bij u thuis deskundig installeren. Betalingen gaan bij ons bijna altijd volledig achteraf bij aflevering.  

Dubbele rolgordijnen