De Sterren interieur
Gordijnen - Raamdecoratie - Horren
Uw persoonlijke sfeermaker
Thermo gordijnen
Wij hebben een breed collectie aan thermo gordijnen. Thermo isoleert tegen kou en houdt de tocht buiten.
Lees meer
Gordijnen met sfeerverlichting
Creëer extra sfeer in de kamer met onze design rail met LED.
Meer over sfeerverlichting
Duette® op maat
Decoratief en functioneel! Een Duette® verduisterd en isoleert tegen warmte en kou.
Meer over Duette®
Elektrische gordijnrails

Bedien uw gordijnen overal ter wereld.

Met een tik op de knop sluiten de gordijnen, maar u kunt ook een timer instellen. Op de ingestelde tijd sluiten/openen dan de slimme gordijnen. Heeft u liever dat het bij zonsondergang en zonsopgang open of dicht gaat? Dan kan dat ook. De Shuttle is de stille kracht achter het openen en sluiten van gordijnen over de hele wereld.

WiFi Dongle App

Tegenwoordig zijn steeds meer systemen aangesloten op het internet, waardoor ze met een app op afstand bediend kunnen worden. Met de WiFi Dongle kunt u de gordijnen bedienen met Google home. Dit systeem maakt verbinding met het bestaande WiFi netwerk en kan ook aangestuurd worden middels de app op uw smartphone. 

Gordijnen met app bedienen

De elektrische gordijnrails is leverbaar in de volgende motoren:

Shuttle S, Shuttle M, Shuttle L, Shuttle IoN, Shuttle AC 

Shuttle L

Deze motor trekt een gordijngewicht van 40 kg met een motorsnelheid van 18 cm per seconde. Deze gordijnmotor heeft een geïntegreerde adaptor en heeft daardoor slechts een enkele kabel nodig voor de stroomvoorziening. De Shuttle S is ongeveer gelijk aan de Shuttle L, maar is iets kleiner en heeft een externe adaptor.  

Shuttle IoN

Heeft u liever geen kabel achter de gordijnen? Of is er geen stopcontact in de buurt? Geen probleem. Sinds kort presenteren wij u onze oplaadbare elektrische gordijnrails. U hoeft de motor maar 2 tot 3 keer per jaar op te laden. De motor is verkrijgbaar in het zwart en wit. 

Shuttle M

De Shuttle M kan een gordijngewicht van 70 kg dragen en is dus voor zwaardere gordijnen. Deze gordijnmotor heeft een geïntegreerde adaptor en heeft daardoor slechts een enkele kabel nodig voor de stroomvoorziening.  

Beheer opties.

Gebouwautomatisering.

Met de 2 RQ bus aansluitingen aan de onderzijde van de motor is het mogelijk om meerdere motoren te koppelen. Bediening kan individueel of in een groep

Touch Impulse.

Een simpel trekje aan het gordijn is voldoende om deze te laten bewegen.

 

Vrijloop bij stroomuitval.

De elektrische gordijnrails beschikt over een vrijloopfunctie en de mogelijkheid van handbediening. Handig en praktisch als de stroom een keer uitvalt. 

Diamond Sense.

Bedien gordijnen eenvoudig met een afstandsbediening. 
15 kanaals, mogelijk om 15 rails tegelijk aan te sturen of individueel via geïntegreerde timer functie of handmatig. Auto-on modus zorgt ervoor dat het scherm oplicht in het donker wanneer je met de hand erboven houdt. Bereik van 30 meter. Inclusief magnetische wandhouder.

Z-Wave domotica.

De elektrische gordijnrails systeem kan uitgerust worden met het Z-Wave Plus protocol. In combinatie met een slim domotica systeem zoals Homey of Fibaro hebt u nu uw woning in uw broekzak zitten. Bestuur waar ook ter wereld de gordijnen en andere apparaten vanuit een gebruiksvriendelijke app.