Shuttle® Elektrische rails

Shuttle® elektrische rails

De Shuttle® is een geautomatiseerde gordijnrails waarmee u uw gordijnen op een makkelijke en slimme manier kunt bedienen. Met een afstandsbediening of een ander apparaat is het mogelijk om uw gordijnen gemakkelijk laten bewegen. Hiervoor is het niet nodig om met de hand aan de stof te zitten. Dit is een voordeel voor als u grote of zware gordijnen hebt, of als de ramen zich op een lastige bereikbare plek bevinden. Het systeem bevat extra functies zoals automatisering, veiligheid en vakantiemodus. De Shuttle® is beschikbaar in 5 uitvoeringen: Shuttle® L, Shuttle® ion, Shuttle® S, Shuttle® M en Shuttle® AC.

 

Elektrische gordijnrails

Welke uitvoering is het meest geschikt voor u?

De Shuttle® L is een gordijnmotor met een geïntegreerde adapter. Het kan gordijnen tot maximaal 40 kg kan dragen. Er zijn diverse bedieningsopties zoals domotica of app bediening. De motor is verkrijgbaar in verschillende kleuren: wit, grijs, antraciet en zwart.

De Shuttle® ion is voorzien van een accu. Deze motor is geschikt voor gordijnen tot 25 kg en 8 meter rechte gordijnrails, evenals gebogen gordijnrails met 2 bochten. De accu hoeft slechts 2 á 3 keer per jaar te worden opgeladen. Deze Shuttle motor wordt vaak gekozen voor ruimtes waar geen stopcontact direct aanwezig is. De motor is verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart.

De Shuttle S is een gordijnmotor met een externe adapter. Het kan gordijnen tot 40 kg dragen. De motor kan bediend worden met verschillende bedieningsopties, zoals domotica of Touch Impuls. De motor is verkrijgbaar in de kleuren: wit, antraciet en zwart.

De Shuttle M is een gordijnmotor met een externe adapter. Het is geschikt voor gordijnen met een maximaal gewicht van 70 kg. De motor heeft Touch Impuls voor een gemakkelijke bediening en biedt verschillende bedieningsopties, zoals domotica of app bediening. De motor is verkrijgbaar in de kleuren: wit, antraciet en zwart.

De Shuttle® AC motor is ontworpen voor eenvoudige integratie in domotica systemen en vereist geen extra datakabel. Het is geschikt voor gordijnen met een maximaal gewicht van 40 kg en is verkrijgbaar in de kleur wit.

Domotica

Domotica is het automatiseren en verbeteren van elektronica in een huis of verschillende aspecten van het dagelijks leven. Hiermee wordt het comfort, de veiligheid, de efficiëntie en het gemak in huis geoptimaliseerd. Domotica maakt gebruik van verschillende technologieën, zoals sensoren, spraakbesturing en internetconnectiviteit om een naadloze bediening mogelijk te maken. De gebruikers van domotica kunnen hiermee via mobiele apparaten, afstandsbedieningen of spraakopdrachten de controle houden over hun systemen.

Forest gordijnrails

App bediening

Met de appbediening kunt u uw gordijnen bedienen via uw smartphone of tablet. De Wifi-module zal verbinding maken met uw bestaande Wifi-netwerk waardoor u uw slimme gordijnen eenvoudig kunt bedienen. U kunt de status van uw gordijnen controleren, zelfs als u niet thuis bent. Hierdoor biedt de app gemak en veiligheid. De Wifi-module is compatibel met de Shuttle® L, Shuttle® S en Shuttle® M motoren.

Slimme apps

De elektrische rails kan bediend worden met apps zoals Apple Siri, Apple Homekit, Google Home en Amazon Alexa. Door deze slimme apps te combineren met elektrische rails, ontstaat er een naadloze integratie en bediening van de raambekleding. Hierdoor kan uw leefruimte verbeterd worden en zich aanpassen aan uw behoeften en voorkeuren. Geniet van het gemak van spraak-gestuurde bediening, automatisering en het creëren van slimme opdrachten. 

 

Bedieningsmogelijkheden

De gemotoriseerde gordijnen hebben diverse bedieningsmogelijkheden. Hierdoor is er altijd een passende optie voor uw woning. Of u nu de voorkeur geeft aan een afstandsbediening, een handmatige bediening of integratie met een gebouwautomatiseringssysteem, wij hebben de oplossing voor u. Hieronder vindt u een overzicht van de mogelijke bedieningsopties.

Diamond Sense

De Diamond Sense afstandsbediening biedt de mogelijkheid met een maximale afstand van 30 meter tot 15 systemen individueel of in groepen te bedienen. De afstandsbediening is verkrijgbaar in de kleur zwart en wit.

Wandschakelaar

De schakelaar biedt de mogelijkheid om individuele bediening van 2 gordijnen of bijna onbeperkte groepsbediening te voldoen. De wandschakelaar is te combineren met de Diamond Sense afstandsbediening en de Connect app voor een naadloze bediening. De wandschakelaar is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit.

Touch Impulse

De Touche Impulse is de standaardbediening van de Shuttle® M, Shuttle® L en Shuttle® S. Met een eenvoudig trekje aan het gordijn zal deze in een compleet gesloten stand of compleet open stand staan. Handig wanneer er geen afstandsbediening of smartphone in de buurt is.

Garantie

Het is gemakkelijk om iets te beloven, maar wij geven liever garantie: 10 jaar fabrieksgarantie op alle Shuttle® systemen. We garanderen hiermee dat u jarenlang zorgeloos kunt genieten van uw gemotoriseerde gordijnrails.