De Sterren interieur
Gordijnen - Raamdecoratie - Horren
Uw persoonlijke sfeermaker
Schuine gordijnen
Een schuine dakraam? Wij helpen u graag verder.
Eigen gordijnatelier
Alle gordijnen en vouwgordijnen worden op maat gemaakt in onze eigen atelier

De Basic gordijnrails is dé ideale instaprail. Een hoogwaardig en efficiënt handbediend gordijnrailsysteem geschikt voor lichte- en middelzware gordijnen. Ook verkrijgbaar als inbouwrail.

Klick system gordijnrails

De Designrails is voor de liefhebber van een strak vormgegeven gordijnrail. Dit handbediend gordijnrailsysteem is geschikt voor lichte- en middelzware gordijnen en heeft een prachtige uitstraling. 

Design rails

De Ultra gordijnrails is uitermate geschikt voor zwaardere gordijnen. De Ultra-rail wordt dan ook niet voor niets de ‘Hotel Rail’ genoemd. Deze rails wordt meestal gebruikt voor projecten. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Forest CS rails

De separatierails is een elegant en solide systeem speciaal ontworpen voor de zorgsector en uitermate geschikt voor sanitaire ruimtes.

rails en roede

De 3-in-1 is een  systeem geschikt voor meerdere gordijnen, zodat vitrage, gordijnen en overgordijnen op 1 rail kan worden bevestigd. 

De LED rails lijn bestaat uit unieke en elegant vormgegeven railsystemen,  gemotoriseerd voorzien van sfeervolle  verlichting.

De gordijnrails met koord is een gebruikersvriendelijke koordbediende rail met afzonderlijke koordkanalen waardoor het koord niet los of verstrikt kan raken. Geschikt voor middelzware en zware gordijnen.

Dit railroedesysteem is een mooie combinatie tussen de elegante uitstraling van een roede en het gemak van een koordbediende rails. De railroede is ook leverbaar zonder handbediening. 

Het gemak van de elektrische bediening in combinatie met een stijlvol design maakt dit systeem een eyecatcher in elke ruimte. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en bedieningsmogelijkeheden.

Elektrische railsroede

De elektrische rails is een geruisloos, soepel en gemotoriseerd gordijnrailsteem, bedienbaar met de hand of met afstandsbediening of via een smart home systeem.