De Sterren interieur
Gordijnen - Raamdecoratie - Horren
Uw persoonlijke sfeermaker
Thermo gordijnen
Wij hebben een breed collectie aan thermo gordijnen. Thermo isoleert tegen kou en houdt de tocht buiten.
Lees meer
Gordijnen met sfeerverlichting
Creëer extra sfeer in de kamer met onze design rail met LED.
Meer over sfeerverlichting
Duette® op maat
Decoratief en functioneel! Een Duette® verduisterd en isoleert tegen warmte en kou.
Meer over Duette®
Last van muggen

Ventileren zonder last te hebben van insecten.

Door een volledige assortiment horren en jarenlang ervaring kunnen wij een scherpe prijs-kwaliteit verhouding bieden. Wij leveren horren van verschillende topmerken, daarmee bent u gegarandeerd van een top kwaliteit. Ongeacht uw soort raam of deur, wij hebben altijd een oplossing. Wij komen graag bij u langs voor het opmeten, advies geven en monteren. Bekijk hier onze AANBIEDINGEN.

De Plissé hordeur is zonder extra hulpprofielen direct in- en op-de-dag te plaatsen; het strakke design zorgt voor een onopvallende aansluiting bij het kozijn. De bedieningslijst blijft in elke positie staan en klapt niet dicht. 

De Rolhordeur is een bijna onzichtbare, maar zeer effectieve oplossing om insecten buiten te houden. Het frame kan vaak buiten het zicht geplaatst worden, achter bijvoorbeeld de raamdecoratie. 

Door plaatsing van rails zijn deze deuren als schuifhordeuren toe te passen. Dankzij gebruik van glijblokken in plaats van storingsgevoelige wieltjes, is een lange levensduur gegarandeerd. 

De onzichtbare RVS stift in de geleiders zorgt ervoor dat het gaas netjes in de geleiders gespannen blijft, waardoor uitwaaien van het gaas niet mogelijk is. De raamrolhor Super kan in het kozijn of op het kozijn geplaatst worden.

De Comfort is een bijna onzichtbare, maar zeer effectieve oplossing om insecten buiten te houden. Het frame kan vaak buiten het zicht geplaatst worden, achter bijvoorbeeld de raamdecoratie. 

Het gevouwen gaas sluit de opening keurig af en blijft netjes op zijn plaats. Er is geen veer nodig, zodat de raamplissé bijna geruisloos en met weinig kracht bediend kan worden. Gaas leverbaar in zwart en grijs.

Flexx is eenvoudig in de raamopening te klemmen wat schroeven of boren overbodig maakt. Het raam kan met de aanwezige hor moeiteloos geopend en gesloten worden. De inklemhor is geschikt voor draaikiep kozijnen in hout, kunststof en aluminium.