De Sterren interieur
Gordijnen - Raamdecoratie - Horren
Uw persoonlijke sfeermaker
Thermo gordijnen
Wij hebben een breed collectie aan thermo gordijnen. Thermo isoleert tegen kou en houdt de tocht buiten.
Lees meer
Gordijnen met sfeerverlichting
Creëer extra sfeer in de kamer met onze design rail met LED.
Meer over sfeerverlichting
Duette® op maat
Decoratief en functioneel! Een Duette® verduisterd en isoleert tegen warmte en kou.
Meer over Duette®

Rustige en warme uitstraling

In deze tijd kiezen steeds meer mensen voor natuurlijke producten in hun interieur. Houten jaloezieën hebben de functionaliteit van horizontale jaloezieën, zoals een perfecte lichtregeling, maar onderscheiden zich door hun rustige, warme uitstraling.

Hout, bamboe of kunstof.

Wij hebben een brede collectie houten jaloezieën in verschillende soorten, kleuren en materialen. Zo hebben wij echte houten jaloezieën, bamboe jaloezieën, maar ook kunststof jaloezieën in een hout look. De kunststof jaloezieën kunnen worden geleverd in badkamerkwaliteit voor vochtige ruimtes. 

Ladderband.

Wanneer u geen keuze maakt tussen ladderkoord of ladderband worden de houten jaloezieën 35 / 50 mm standaard met ladderkoord geleverd. Indien gewenst kunnen deze ook uitgevoerd worden met een bijpassende ladderband kleur. Voor een passende kleur kunt u bij ons op de ladderband kaart een keuze maken. De 70 mm wordt standaard en uitsluitend geleverd met ladderband in elke gewenste kleur.

25, 35, 50 en 70 mm

De lamellen van de houten jaloezieën zijn verkrijgbaar in 25, 35, 50 en 70 mm. Voor iedere raam en interieur heeft onze collectie een oplossing. 

Elektrische bediening.

U kunt uw houten jaloezieën elektrische bedienen. De motor zorgt ervoor dat u de houten jaloezieën omhoog en omlaag kunt bewegen. Wij adviseren u graag in onze showroom over elektrische houten jaloezieën.