Zakelijk

Gordijnen op maat

De Sterren is dé partner voor woninginrichters en bedrijven op zoek naar hoogwaardige gordijnen en raambekleding. Bij ons draait alles om het creëren van inspirerende interieurs en het leveren van uitstekende service aan onze zakelijke partners. Of u nu een woninginrichter bent die op zoek is naar unieke stoffen voor uw klanten, of een bedrijf dat zijn werkruimtes wil transformeren met stijlvolle raambekleding, wij zijn er om u te helpen. Ontdek onze zakelijke werkzaamheden, ons partnerprogramma en ons uitgebreide assortiment gordijnen en raambekleding voor bedrijven.

Soort gordijnstoffen
1
maatwerk
1 %
jaar vakwerk
1
jaar garantie
1

Gordijnen voor bedrijven

Bij De Sterren Interieur zetten we ons in voor het leveren van hoogwaardige projectstoffen voor gordijnen, raambekleding en binnenzonwering die niet alleen de esthetiek van uw ruimtes verbeteren, maar ook een duurzame toekomst ondersteunen. Of het nu gaat om een chique hotel, een trendy restaurant, een bruisend kantoor of een ander commercieel project, we streven ernaar om uw visie te realiseren met onze diverse collectie projectstoffen.

Bamboe gordijnen

Partner programma voor stylisten en interieurontwerpers

Bij De Sterren streven we ernaar om niet alleen hoogwaardige raamdecoratie te leveren, maar ook duurzame relaties op te bouwen binnen de interieurindustrie. Daarom zijn we verheugd ons Partner Programma te introduceren, een unieke kans voor stylisten en interieurontwerpers om met onze winkel samen te werken en tegelijkertijd beloond te worden voor hun inzet.

Luxaflex leiden

Atelier voor woninginrichters

In ons atelier hanteren we de hoogste normen van vakmanschap en kwaliteit, en streven we naar langdurige samenwerkingen met onze partners. Hoewel we geen stoffen verkopen, bieden we wel een unieke service waarbij we stoffen kunnen produceren voor woninginrichters. Met onze ruime ervaring met stoffen van toonaangevende merken kunnen we een breed scala aan stoffen leveren die perfect aansluiten bij de wensen van onze klanten.

Geluidsdempende gordijnen