De Sterren partnerprogramma

De Sterren partnerprogramma

Verbind met ons om te Groeien

Bij De Sterren streven we ernaar om niet alleen hoogwaardige raamdecoratie te leveren, maar ook sterke relaties op te bouwen binnen de interieurindustrie. Daarom zijn we verheugd om ons  Partner Programma te introduceren, een unieke kans voor stylisten en interieurontwerpers om samen te werken met onze winkel en tegelijkertijd beloond te worden voor hun inspanningen.

Hoe werkt het?

1. Registratie

Stylisten kunnen zich registreren voor ons programma via het aanmeldingsformulier op deze pagina. Na goedkeuring ontvangt u uw unieke affiliate code.

2. Klanten aanbrengen

Stylisten verwijzen hun klanten naar onze gordijnenspeciaalzaak en moedigen hen aan om hun affiliate code te gebruiken bij het plaatsen van de bestelling.

3. Verdienen

Voor elke klant die via de affiliate code van de stylist een aankoop doet, ontvangt de affiliate partner een commissie op basis van de verkoop.

Waarom meedoen?

  • Extra Inkomsten: Verdien geld door klanten naar onze winkel te verwijzen.
  • Partnerschap: Bouw een sterke samenwerking op met een gerenommeerde gordijnenspeciaalzaak in de regio Zuid en Noord Holland.
  • Klanttevredenheid: Bied uw klanten hoogwaardige raamdecoratie oplossingen en verhoog hun tevredenheid.
  • Atelier: Alle vouwgordijnen en gordijnen worden op maat gemaakt in ons atelier in Leiderdorp. Hierdoor kunnen we u ondersteunen over het productieproces. 
  • Doen waar je goed goed in bent: Wij verzorgen de gehele uitvoering van a tot z. U doet gewoon waar u goed in bent een geeft het materiaal-, kleur-, en interieuradvies. 

Doe vandaag mee!

Wilt u deel uitmaken van ons  Partner Programma en profiteren van alle voordelen? Registreer u dan nu en begin met het verdienen van beloningen voor elke doorverwezen klant! Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via info@desterreninterieur.nl

Let op: Registratie is onderhevig aan goedkeuring en voorwaarden.