Horizontale jaloezieën

Horizontale jaloezieën

Horizontale aluminium jaloezieën hebben een tijdloos en stijlvol design waardoor het bij veel interieurstijlen past. Horizontale jaloezieën zorgen voor een sierlijke en perfecte lichtregeling. Hierdoor kan er eindeloos met licht en zicht gespeeld worden; vol zonlicht of een mooie filtering van lichtinval naar wens. 
Door de jaloezie te sluiten kan het licht uit de kamer geweerd worden.  

 

Horizontale jaloezie
Horizontale jaloezieën op maat

Kleuren en materiaal

Horizontale aluminium jaloezieën zijn verkrijgbaar in ongeveer 250 kleuren. Er is een ruim aanbod in alle kleurcategorieën waardoor we voor iedere interieur een geschikte kleur jaloezie hebben. De horizontale aluminium jaloezieën worden van gerecycled aluminium gemaakt. Het aluminium wordt versterkt tegen corrosie en blijft altijd kleurstabiel door poedercoating.  Hierdoor blijft het aluminium langer mooi. 

Lamellen breedtes en ladderband

Onze horizontale aluminium jaloezieën zijn verkrijgbaar in de lamellen breedtes 16 mm, 25 mm, 35 mm, 50 mm en 70 mm. Hierdoor kan er een mooie verhouding gemaakt worden tussen lamellen en de grootte van uw raam. Optioneel kan er een ladderband worden toegevoegd om meer warmte en sfeer aan de uitstraling toe te voegen.

Horizontale jaloezieën

Bedieningsgemak

Horizontale aluminium jaloezieën zijn gemakkelijk te bedienen met handgreep, optrekkoord, ketting of elektrisch op afstand. Het type jaloezie en raam speelt een belangrijke rol in het kiezen van de bediening van uw jaloezieën.

MegaView®

Door de speciale manier van tuimelen en stapelen van de lamellen ontstaat een dubbel zo grote opening tussen de lamellen.

MegaView® is mogelijk bij horizontale jaloezieën met 25 mm en 50 mm lamellen. 

Megaview luxaflex

TruFit® voor kunststof kozijnen

Wij bieden de TruFit® systeem jaloezieën om uw jaloezie te bevestigen zonder te schroeven! De jaloezieën worden door middel van plakprofielen geplakt op het raam. De TruFit® systeem is een aanrader voor draai-kiepramen.

Toepassingen

Horizontale aluminium jaloezieën is geschikt voor bijna alle raamvormen zoals vaste ramen, openslaande ramen, deuren, draaikiepramen, dakramen en zelfs schuine ramen. Ook zijn de jaloezieën geschikt voor vochtige ruimtes.

Horizontale jaloezieën
Luxaflex leiden

Maatwerk en garantie

Al onze producten zijn uniek in soort en worden op maat gemaakt. Afhankelijk van de lamelbreedte en bediening kan deze vrijhangend tot 410 cm breed en 300 cm hoog worden gemaakt.

Het is gemakkelijk om iets te beloven, maar wij geven liever garantie: 5 jaar garantie op alle horizontale aluminium jaloezie systemen. We garanderen hiermee dat u jarenlang zorgeloos kunt genieten van uw raamdecoratie.