De Sterren interieur
Gordijnen - Raamdecoratie - Horren
Uw persoonlijke sfeermaker
Thermo gordijnen
Wij hebben een breed collectie aan thermo gordijnen. Thermo isoleert tegen kou en houdt de tocht buiten.
Lees meer
Gordijnen met sfeerverlichting
Creëer extra sfeer in de kamer met onze design rail met LED.
Meer over sfeerverlichting
Duette® op maat
Decoratief en functioneel! Een Duette® verduisterd en isoleert tegen warmte en kou.
Meer over Duette®

Comfort met veel privacy

Horizontale jaloezieën zorgen voor een sierlijke en perfecte lichtregeling. Hierdoor kan er eindeloos met licht en zicht gespeeld worden; vol zonlicht of een mooie filtering van lichtinval naar wens. 
Door de jaloezie te sluiten kan het licht uit de kamer geweerd worden.  In onze collectie horizontale jaloezieën vindt u een ruime keuze. Zo hebben wij een groot kleurenaanbod in zowel uni als dessins, zoals hout- en suède printen.  
Onze jaloezieën zijn verkrijgbaar in de lamelbreedtes van 16, 25, 50 en 70 mm. Hierdoor bieden wij de perfecte oplossing voor iedere raam.  
De horizontale jaloezie is ook geschikt voor schuine plaatsing zoals in dakramen, op deuren en vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens.

Langere levensduur.

Onze horizontale jaloezieën worden gemaakt met hoogwaardig gerecycled en corrosie resistent aluminium. De aluminium slatten worden gebogen en geglazuurd. De glazuren zorgen ervoor dat de slatten worden beschermt tegen bladderen, vellen, krassen en corrosie. Daarnaast garanderen de glazuren een langere levensduur.

MegaViewTM

Door de speciale manier van tuimelen en stapelen van de lamellen ontstaan een grotere opening tussen de lamellen. Hierdoor is er in open situatie evenveel zicht naar buiten als bij een standaard 50 mm jaloezie.

TruFit.

Wij bieden de TruFit systeem jaloezieën om uw jaloezie te bevestigen zonder te schroeven! De jaloezieën worden door middel van plakprofielen geplakt op het raam. De TruFit systeem is een aanrader voor draai-kiepramen.’

Wilt u uw kamer isoleren tegen warmte en kou, maar geen producten schroeven? De Duette kan ook als TruFit systeem geleverd worden.

Standaard

Dit model wordt gekenmerkt door gebruiksvriendelijke (vooral voor kinderen) stang- en koordbediening. Standaard leveren wij deze stang- en koordbediening in iedere gewenste kleur. Voor extra opties bij deze bediening helpen wij u graag in onze showroom.  

Monocommando

Dit model bied zowel slingerstand als eindeloos koord. Beide systemen kunnen geopend, gesloten en gekanteld worden met één gemakkelijk tool, dat ook veilig gebruikt kan worden door kinderen. De slingerstang is een oplossing voor grote jaloezieën.

LiteRise®

Bijzonder geschikt voor draai-kiepramen en tevens kinderveilig. Product word bediend door de handgrepen en getuimeld door de tuimelknop, welke aan het bovenste profiel bevestigd is. Montage van deze bediening kan door TruFit systeem of MagneetFrame.

Elektrisch

Onze volledig geïntegreerd motoristatie systeem is ontworpen voor precieze controle over daglicht en privacy. Elektrische bedienbare horizontale jaloezieën zijn gemakkelijk en soepel te bedienen. Deze uitvoering is beschikbaar met afstandsbediening.