Horizontale jaloezieën

Horizontale jaloezieën

Horizontale jaloezieën zorgen voor een sierlijke en perfecte lichtregeling. Hierdoor kan er eindeloos met licht en zicht gespeeld worden; vol zonlicht of een mooie filtering van lichtinval naar wens. 
Door de jaloezie te sluiten kan het licht uit de kamer geweerd worden.  

De horizontale jaloezie is ook geschikt voor schuine plaatsing zoals in dakramen, op deuren en vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens.

Horizontale jaloezie

Onze collectie

Onze horizontale aluminium jaloezieën collectie is een van de meest gekozen producten. Het product gaat lang mee, en biedt vele voordelen voor privacy en lichtinval. Bovendien bestaat onze collectie uit honderden kleuren, in verschillende dessins en lamellen breedtes. 

Ons aanbod is ruim en geeft de mogelijkheid om voor en varieert in luxe en moderne kwaliteiten. Onze aluminium jaloezieën worden gemaakt van hoogwaardig gerecycled en corrosie resistent aluminium. De aluminium slatten worden gebogen en geglazuurd, waardoor de lamellen een langere levensduur krijgen. 

Horizontale jaloezieën op maat

MegaView®

Door de speciale manier van tuimelen en stapelen van de lamellen ontstaan een dubbel zo grote opening tussen de lamellen.

MegaView® is mogelijk bij horizontale jaloezieën met 25 mm en 50 mm lamellen. 

Megaview luxaflex

TruFit® voor kunststof kozijnen

Wij bieden de TruFit® systeem jaloezieën om uw jaloezie te bevestigen zonder te schroeven! De jaloezieën worden door middel van plakprofielen geplakt op het raam. De TruFit® systeem is een aanrader voor draai-kiepramen.