Voor woninginrichters

Welkom bij Gordijnenatelier de Sterren, Uw Partner in exclusieve woninginrichting

 Over Ons

Bij Gordijnenatelier de Sterren streven we naar perfectie in elk detail van de maatwerk gordijnen en vouwgordijnen.  Gevestigd in Nederland, zijn we een toonaangevend atelier dat gespecialiseerd is in hoogwaardige stoffen en op maat gemaakte gordijnen voor woninginrichters in het hoogsegment. 

Onze Toewijding

In ons atelier hanteren we de hoogste normen van vakmanschap en kwaliteit. We geloven in lange termijn samenwerkingen en streven ernaar om onze partners te voorzien van op maat gemaakte stoffen die voldoen aan de meest veeleisende verwachtingen. Hoewel we geen stoffen aan woninginrichters verkopen, bieden we een unieke service waarbij we stoffen kunnen maken van woninginrichters. Met onze ruime ervaring met stoffen van toonaangevende merken zoals JAB Anstoetz, Eijffinger, De Ploeg, Kendix, Designers Guild en meer, kunnen we een breed scala aan stoffen leveren die perfect passen bij de wensen van onze klanten.

Maatwerk en Vakmanschap

Wat ons echt onderscheidt, is onze toewijding aan maatwerk en vakmanschap. We geloven niet in massa-productie, maar in het creëren van unieke, op maat gemaakte stukken die perfect passen bij de visie van onze klanten. Door elk stuk zorgvuldig vervaardigd te maken, combineren we vakmanschap met geavanceerde geautomatiseerde machines om een niveau van detail en precisie te bereiken dat simpelweg niet mogelijk is met massaproductie.

Neem Contact Met Ons Op

Bent u een woninginrichter op zoek naar een atelier voor het laten vervaardigen van uw hoogwaardige gordijnstoffen?  Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we uw visie kunnen verwezenlijken. We kijken ernaar uit om met u samen te werken.