Raamdecoratie voor draaikiepramen

Raamdecoratie voor draaikiepramen

Veel draaikiepramen zijn tegenwoordig tot bijna tegen het plafond. Meestal kan er dan geen gordijnen worden geplaatst, omdat de ruimte er niet is voor een gordijnrails. Gelukkig zijn er wel veel andere opties voor raamdecoratie bij draaikiepramen. Daarbij is het belangrijk om te weten hoe groot het raam is en van welke materiaal uw raam is. 

Rolgordijnen met kabelzijgeleiding

Rolgordijnen met kabelzijgeleiding kunnen geplaatst worden op een draai-kiep-raam. U bedient de rolgordijnen met een ketting en ze blijven strak hangen als u het raam op kiep stand zet. Rolgordijnen met kabelzijgeleiding wordt wel geschroefd in uw kozijnen en is dus minder geschikt voor metalen en kunststof kozijnen. 

Rolgordijnen met kabelzijgeleiding

Duette® ingespannen

Duette® shades zijn dubbele plissé gordijnen die een moderne uitstraling hebben. Daarnaast isoleren ze ook tegen warmte en kou. Duette® shades zijn ook geschikt voor draaikiepramen en worden bediend met een handgreep. De ingespannen modellen kunnen ook elektrisch worden geleverd door een accumotor. 

Het systeem zelf wordt bevestigd door te schroeven in de kozijnen. Een ingespannen Duette® is het meeste geschikt voor houten kozijnen. 

Duette® MagneetFrame

Duette® MagneetFrame is een Duette® systeem dat wordt bevestigd zonder te schroeven of boren in de kozijnen. Aan het kozijn wordt een magneet geplakt. Mocht het nodig zijn dan kunt u dus gemakkelijk het complete systeem afhalen.   Het systeem wordt bediend d.m.v. handgreep en is verkrijgbaar als zowel boven pakket als top-down-bottom-up.

Het frame geeft een robuustere uitstraling aan het Duette® systeem maar is ook erg praktisch. Door het frame worden de kieren aan de zijkant kleiner. Hierdoor wordt dit systeem ook vaak gekozen in slaapkamers waar het donker moet worden. 

Duette® MagneetFrame
Plissé gordijnen voor duette

TruFit® montage zonder te boren of schroeven

Wie niet houdt van een robuuste frame om het Duette® systeem kan kiezen voor TruFit®. Met TruFit® kan een Duette® gemonteerd worden zonder te schroeven in uw kozijnen. Duette® wordt dan bevestigd door middel van ultra sterke plakprofielen en wordt bediend met een handgreep.

Bovendien komt het Duette® systeem in de glassponning waardoor het een strakkere uitstraling heeft. De profielen zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, crème, aluminium, zwart en antraciet. De stoffen zijn verkrijgbaar in ruim 350 kleuren. 

Horizontale jaloezieën MagneetFrame

Horizontale jaloezieën kunnen ook als MagneetFrame worden geplaatst voor draaikiepramen. U bedient de horizontale jaloezieën met een handgreep en tuimelknop. De horizontale jaloezie is met MagneetFrame standaard verkrijgbaar als top-down-bottom-up. 

TruFit jaloezieën

TruFit® horizontale jaloezieën

Horizontale jaloezieën kunnen ook met het TruFit® systeem worden geleverd. De jaloezieën worden dan met tuimelknop en handgreep geleverd. 

Dit systeem wordt meestal i.c.m. Thermostop® lamellen gekozen. Thermostop® is verkrijgbaar in 5 kleuren en heeft een reflecterende coating aan de achterkant. Hierdoor blijft het veel koeler in de kamer. 

TruFit® horizontale jaloezieën met dubbele schuifknop

De horizontale jaloezieën kunnen ook met dubbele schuifknop worden geleverd. De jaloezieën krijgen dan zowel op de onderste als bovenste profiel een schuifknop. De schuifknop zit dan geïntegreerd in de handgreep. Door de schuifknop naar links of rechts te schuiven kunt u de lamellen tuimelen. 

Dit model is momenteel alleen leverbaar met een wit, grijs aluminium en zwart profiel. 

Maatwerk en garantie

Al onze producten zijn uniek in soort en worden altijd op maat gemaakt. Afhankelijk van het product type kan deze tot 134 breed en 230 cm hoog worden gemaakt.

Het is gemakkelijk om iets te beloven, maar wij geven liever garantie: tot 5 jaar fabrieksgarantie op alle raamdecoratie systemen. We garanderen hiermee dat u jarenlang zorgeloos kunt genieten van uw raamdecoratie.

 

TruFit jaloezieën