Somfy raamdecoratie

Somfy® automatisering?

Maak uw leven gemakkelijker en uw huis slimmer met Somfy-motoren voor raamdecoratie. Bedien uw gordijnen en zonwering eenvoudig op afstand voor ultiem gemak, comfort en veiligheid. Bespaar energie en verbeter uw huis met geavanceerde automatiseringstechnologie. Ontdek vandaag nog de voordelen van Somfy voor uw woonruimte!

Waarom Somfy®?

1. Compatibiliteit: Met Somfy heb je toegang tot een breed scala aan raamdecoratieproducten die perfect passen bij jouw stijl en behoeften. Onze motoren zijn ontworpen om te integreren met verschillende gordijnen, jaloezieën en zonweringen, waardoor je meer keuzevrijheid hebt.

2. Flexibele Bediening: Met Somfy kun je jouw raamdecoratie bedienen op jouw manier. Of je nu de voorkeur geeft aan afstandsbedieningen, smartphones, tablets of spraakgestuurde assistenten, wij bieden de bedieningsoptie die bij jouw levensstijl past.

3. Geavanceerde Functionaliteit: Somfy-motoren bieden een breed scala aan geavanceerde functies om jouw comfort en gemak te maximaliseren. Programmeer je raamdecoratie om automatisch te reageren op de zonnestralen, stel timers in voor een optimale energie-efficiëntie, en integreer met jouw smart home-systeem voor naadloze controle.

4. Betrouwbaarheid en Duurzaamheid: Bij Somfy staat kwaliteit voorop. Onze producten zijn ontworpen om langdurige prestaties te leveren en bestand te zijn tegen dagelijks gebruik. Vertrouw op Somfy voor betrouwbare en duurzame automatisering van jouw raamdecoratie.

Google Home

Bedieningsmogelijkheden van Powerview® automation

Spraakbediening/ stembediening

Apple Siri gordijnen

Smart Home/ domotica

Afstandsbediening en wandschakelaar

App bediening via smartphone

Welke producten worden geleverd met Somfy®?

5 jaar fabrieksgarantie

Het is gemakkelijk om iets te beloven, maar wij geven liever garantie: 5 jaar fabrieksgarantie op alle Somfy® systemen. We garanderen hiermee dat u jarenlang zorgeloos kunt genieten van uw raamdecoratie.

Plissé gordijnen voor duette