Powerview® raamdecoratie

Powerview® automation

Wat is Powerview® automation?
Slim wonen

PowerView® automation is een geavanceerd smarthome-systeem voor raamdecoratie, ontworpen om uw leven gemakkelijker te maken. Met PowerView® kunt u uw raambekleding eenvoudig bedienen vanaf elke locatie met behulp van een app op uw smartphone of tablet. Stel schema’s in om uw raambekleding automatisch te openen en te sluiten op specifieke tijden, creëer de perfecte sfeer en bescherm uw interieur tegen schadelijke UV-stralen. Met PowerView® automation geniet u van ultiem comfort en gemak in uw woning.

De voordelen van Powerview® automation

Ontdek de perfecte samensmelting van comfort, gemoedsrust en elegantie met PowerView® automation. Of u nu voor een korte periode vertrekt of een uitgebreide vakantie plant, ons geavanceerde smarthome-systeem biedt u de mogelijkheid om met een gerust hart uw woning te verlaten. Beheer eenvoudig uw elektrische raambekleding vanaf elke locatie, waardoor de illusie van aanwezigheid wordt gecreëerd, zelfs wanneer u zich ver weg bevindt. Dit niet alleen ter bevordering van uw gemoedsrust, maar tevens als preventieve maatregel tegen ongenode gasten, terwijl uw woning veilig blijft.

Een van de meest opmerkelijke voordelen van PowerView® automation is de kindveilige bediening. Het ontbreken van loshangende koorden elimineert het risico voor uw nieuwsgierige kleintjes of huisdieren. Bovendien kunt u met vooraf ingestelde scenario’s de raambekleding automatisch openen en sluiten, wat zorgt voor een ongestoorde nachtrust en een rustige gemoedstoestand. Immers, een goede nachtrust vormt de hoeksteen van een welvarend huishouden.

En er is meer! Dankzij de mogelijkheid om de raambekleding op temperatuur in te stellen, bent u altijd beschermd tegen schadelijke UV-stralen. Zo kunt u genieten van het natuurlijke licht in huis zonder u zorgen te maken over verkleuring van uw meubels of vloeren. Met PowerView® automation creëert u een ruimte die niet alleen veilig is, maar ook elegant en uitnodigend voor u en uw gezin.

Kies voor PowerView® automation en ervaar het gemak, comfort en de verfijning van een slim huis dat altijd aan uw zijde staat, waar u zich ook bevindt.

App bediening powerview® automation

Bedieningsmogelijkheden van Powerview® automation

Spraakbediening/ stembediening

Apple Siri gordijnen

Smart Home/ domotica

Afstandsbediening en wandschakelaar

App bediening via smartphone

Powerview® app bediening

Slimme technologie

Met PowerView® automation kunt u naadloos verbinding maken met diverse smarthome-systemen, zoals Google Assistant, Apple HomeKit en Amazon Alexa. Het systeem integreert moeiteloos met zowel Apple® iOS- als Android-tablets en mobiele apparaten, waardoor u de controle hebt over uw raambekleding, waar u ook bent. Van het aanpassen van de lichtinval tot het creëren van de perfecte sfeer, PowerView® automation maakt het mogelijk.

Bovendien kunt u het eenvoudig koppelen met uw slimme thermostaat, zodat u de kamertemperatuur i.c.m. de raamdecoratie met gemak kunt regelen voor een optimaal comfort in huis.

Logitech home

Welke producten worden geleverd met Powerview® automation?

5 jaar fabrieksgarantie

Het is gemakkelijk om iets te beloven, maar wij geven liever garantie: 5 jaar fabrieksgarantie op alle Powerview® automation systemen. We garanderen hiermee dat u jarenlang zorgeloos kunt genieten van uw raamdecoratie.

Plissé gordijnen voor duette