De Sterren interieur
Gordijnen - Raamdecoratie - Horren
Uw persoonlijke sfeermaker
Thermo gordijnen
Wij hebben een breed collectie aan thermo gordijnen. Thermo isoleert tegen kou en houdt de tocht buiten.
Lees meer
Gordijnen met sfeerverlichting
Creëer extra sfeer in de kamer met onze design rail met LED.
Meer over sfeerverlichting
Duette® op maat
Decoratief en functioneel! Een Duette® verduisterd en isoleert tegen warmte en kou.
Meer over Duette®

Zacht en uniek product

Duette® is een zacht en uniek product. Ze zijn verkrijgbaar in honderden kleuren en in een reeks transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen. 

Daarnaast hebben Duette®gordijnen isolerende eigenschappen die ervoor zorgen dat de warmte in de zomer buiten, en in de winter binnen blijft. Dit wordt gecreëerd door de stilstaande lucht die gevangen zit in de honingraten. Ook is Duette® een perfecte oplossing voor ramen van bijna alle vormen.

 

Luxe en modern efficiënt

Een luxe raambekleding en modern efficiënt. Duette®gordijnen zijn toepasbaar in ieder interieur, maar zijn door hun veelzijdigheid geschikt voor afwijkende raamvormen, dakramen en serres. 

Duette®gordijnen hebben een moderne uitstraling en maken uw huis nog eens duurzamer.

interieuradvies Oegstgeest

Bespaar op energiekosten

Gaat u binnenkort uw interieur herinrichten? Uw raambekleding hoeft dan geen aankoop te zijn, want het is een investering. Deze investering vermindert tot wel 37% op verwarmingskosten. 

Het onderzoek van Nederlands Milieu Centraal heeft bewezen dat Duette®gordijnen het best presteren op gebied van energie efficiëntie. In de zomer beschermen Duette®gordijnen tegen de hitte. De zonnewarmte kan tot wel 78% verminderd worden! 

Geschikt voor ieder raam

Duette® heeft honderden modellen waaronder; vrij hangend, ingespannen, serre- en dakramen. Daarnaast heeft de Duette® een perfecte fit voor ieder raam van verticaal (0⁰), hellend (tot 15⁰) en dak- en serreramen (tot 90⁰), ongeacht locatie, afmetingen en vorm.

Voor ieder raam een oplossing!

Dustblock

Dustblock™ is een transparante beschermende coating die aan beide zijden van de Duette® is aangebracht. Het heeft een uitstekende vuilwerende werking voor droogvuil, bijvoorbeeld stof en rookdeeltjes. Ook heeft het een afwerende werking voor vloeistoffen op water- of oliebasis zoals koffie, wijn, melk en ketchup. 

Door deze vuilwerende werking zullen de Duette® stoffen langer mooi blijven en zal de levensduur worden verlengd.

Verschillende plooibreedte

Stoffen met een 25 of 32 mm plooi bieden de perfecte oplossing voor kleine tot middelgrote ramen. Deze plooibreedtes zijn in verschillende modellen leverbaar.

De 64 mm Duette® biedt een robuuste look en consistente plooi, wat speciaal ontworpen is voor grote ramen.

MagneetFrame​

MagneetFrame is de manier om zonder te boren of schroeven een Duette® te plaatsen. De magneetstrips houden het product perfect op het kozijn. Deze uitvoering is ideaal voor draai-kiepramen en is toepasbaar voor aluminium, kunststof en houten kozijnen. 

U bedient uw Duette® met een handgreep dat is bevestigd aan het profiel. We kunnen de Duette® ook op het glas plakken met plakprofielen zonder het frame.

Plissé

De Plissé hebben een luxe uitstraling en zijn een  elegante en functionele vorm van raamdecoratie. Plisséstoffen hebben een plooibreedte van 20 mm. Met dit systeem zijn er vele modellen en vormen mogelijk om bijna elk raam te kunnen bekleden. 

De collectie omvat een brede scala van prachtige kleuren van transparante en lichtdoorlatende stoffen. Met de moderne kleuren en structuren is er voor elk interieur geschikte plissé shades te vinden. 

Plissé op maat Leiden

Smartcord®

Een revolutionair en gepatenteerd bedieningssysteem. Het intrekbare koord behoudt dezelfde hoogte, waardoor er geen hangende koorden meer zijn. 

LiteRise®

De Duette® wordt geopend en gesloten door simpelweg de rail omhoog of omlaag te bewegen. LiteRise heeft een strak design en zonder hangende koorden. 

Elektrisch

De elektrische Duette® garandeert nauwkeurige bediening en optimaal gebruiksgemak. U bedient uw Duette® door middel van een kleine remote of wandschakelaar.

Handgreep

De handreep bediening past netjes in het kozijn van ramen, deuren en dakramen. De plissé kan hierdoor moeiteloos worden bediend met behulp van de handgreep.

Duette

Bezoek onze showroom in Leiden.

Bezoek onze showroom in Leiden voor meer advies! Met of zonder afspraak staat er altijd een adviseur voor u klaar. Wij werken graag met u en voor u aan het mooiste interieur.