Rosmolen 26, 2317 SK Leiden
071-5220221
info@desterreninterieur.nl

Duette® shades

Duette op maat

Wat is een Duette ® gordijn?

Bent u opzoek naar raamdecoratie met een moderne uitstraling? Een Duette ® ziet er strak uit en past bij de meeste interieurstijlen. Een Duette ® is een dubbele plissé gordijn die bestaat uit twee lagen stof die samen een honingraatstructuur vormen. 

Een Duette ® verbetert de isolatie en akoestiek in het huis. Daarnaast filtert (of verduistert) een Duette ® het licht en zorgt voor meer privacy.

Duette ® is een merknaam van Luxaflex ® en biedt hiermee de beste kwaliteit dubbele plissé gordijnen.

Duette ® kleuren en materiaal

Bent u opzoek naar een specifieke kleur? Onze Duette ® collectie bestaat uit ruim 350 trendy kleuren en er is een ruime keuze voor iedere kleurcategorie. De meeste Duette ® stoffen zijn van polyester, Trevira CS, bamboe vezels of gerecycled polyester. Hierdoor heeft de collectie de juiste stof voor moderne en natuurlijke uitstralingen. Met Trevira CS garens zijn veel stoffen brandvertragend en bieden meer veiligheid in huis. 

Duette 64 mm

Plooibreedtes en transparanties

Duette ® is verkrijgbaar in verschillende plooibreedtes zoals 25 mm, 32 mm en 64 mm. De plooibreedtes worden meestal afgestemd op de grootte van het raam. 

Daarnaast zijn de Duette ® stoffen transparant, licht doorlatend, of verduisterend. Verduisterende stoffen hebben door een metallic coating ook een hogere isolerend- en warmtewerende waarde.  

Duette® bedieningsgemak

Onze Duette ® collectie heeft diverse bedieningsmogelijkheden die het gemakkelijk en veiliger maakt om uw raamdecoratie te bedienen. Alle systemen zijn eenvoudig te bedienen en hebben ieder hun eigen voordelen. Gaat u voor het gepatenteerde SmartCord ® systeem of kiest u voor de slimme PowerView ® Automatization?

Duette gordijnen
Isolerende raambekleding

Bespaar op energiekosten

Bewust omgaan met energie speelt een belangrijke rol in duurzaamheid. De warmte van een verwarming gaat tot 40% verloren via ramen en deuren. Met het toevoegen van Duette® gordijnen aan uw interieur, kunt u dus ook besparen op energie. 

Het onderzoek van Nederlands Milieu Centraal heeft bewezen dat Duette® gordijnen het best presteren op gebied van energie efficiëntie. In de zomer beschermen Duette® gordijnen tegen de hitte. De zonnewarmte kan tot wel 78% verminderd worden! 

TruFit® montage (zonder te boren of schroeven!)

Met TruFit® kan een Duette® gemonteerd worden zonder te schroeven in uw kozijnen. Duette® wordt dan bevestigd door middel van ultra sterke plakprofielen en wordt bediend met een handgreep. 

Deze oplossing is speciaal ontwikkeld voor kunststof- of metalen kozijnen! 

Plissé gordijnen voor duette
Plissé gordijnen Leiden

Toepassingen

Duette® is geschikt voor bijna alle raamvormen zoals draaikiepramen, dakramen, serre, lichtkoepels, ronde ramen en schuine ramen.

Door het brede aanbod aan mogelijkheden komen onze adviseurs graag bij u langs om u advies op maat te geven. We bekijken dan wat het beste geschikt is voor uw situatie. 

Maatwerk en garantie

Al onze producten zijn uniek in soort en worden altijd op maat gemaakt. Afhankelijk van het Duette® type kan deze vrijhangend tot 360 cm breed en 300 cm hoog worden gemaakt.

Het is gemakkelijk om iets te beloven, maar wij geven liever garantie: 5 jaar fabrieksgarantie op alle Duette® systemen. We garanderen hiermee dat u jarenlang zorgeloos kunt genieten van uw raamdecoratie.

Bekijk onze brochure

[dflip id="4823" ][/dflip]