Duette

Duette op maat

Duette® is een unieke merk.

Duette® gordijnen zijn een van de bekendste raambekleding. Duette® is een merk van Luxaflex, de algemene product naam is dubbele plissé. 

Andere plissé gordijnen worden vaak duo plisse gordijnen of Dupli genoemd. Duette® wordt vaak gekozen, omdat ze met een top-down-bottom-up systeem in een midden pakket stand kunnen. Hierdoor krijgt u meer licht binnen, dan bijvoorbeeld een rolgordijn, en geniet u van uw privacy. 

Duette® eigenschappen

Duette®gordijnen zijn toepasbaar in ieder interieur, en zijn door hun veelzijdigheid geschikt voor afwijkende raamvormen, dakramen en serres. 

Daarnaast heeft Duette® verschillende bedieningsmogelijkheden, waarbij bij de ontwikkeling veel aandacht is gegeven aan bedieningsgemak, veiligheid, kwaliteit en design.  De meeste systemen, zoals SmartCord®, zijn gepatenteerd door Luxaflex®.

Duette® heeft een ruim aanbod in meer dan 300 kleuren en verschillende transparanties, en warmtewering. Duette® gordijnen zijn de perfecte oplossing voor warmtewering en isolatie. 

Isolerende raambekleding

Bespaar op energiekosten

Bewust omgaan met energie speelt een belangrijke rol in duurzaamheid. De warmte van een verwarming gaat tot 40% verloren via ramen en deuren. Met het toevoegen van Duette® gordijnen aan uw interieur, kunt u dus ook besparen op energie. 

Het onderzoek van Nederlands Milieu Centraal heeft bewezen dat Duette®gordijnen het best presteren op gebied van energie efficiëntie. In de zomer beschermen Duette®gordijnen tegen de hitte. De zonnewarmte kan tot wel 78% verminderd worden! 

Verschillende plooibreedte

Stoffen met een 25 of 32 mm plooi bieden de perfecte oplossing voor kleine tot middelgrote ramen. Deze plooibreedtes zijn in verschillende modellen leverbaar.

De 64 mm Duette® biedt een robuuste look en consistente plooi, wat speciaal ontworpen is voor grote ramen.

Duette 64 mm