Duette® shades

Duette op maat

Duette® shades. Een raamdecoratie met meer dan 6 prestigieuze internationale design awards.

Bent u op zoek naar raamdecoratie met een moderne uitstraling? Een Duette® shade biedt een strak design dat moeiteloos past bij diverse interieurstijlen. Deze dubbele plissé gordijnen bestaan uit twee lagen stof die samen een elegante honingraatstructuur vormen.

Naast het esthetische aspect verbeteren Duette® shades ook de isolatie en akoestiek in huis. Ze filteren het licht subtiel en bieden tegelijkertijd privacy, waardoor ze een veelzijdige keuze zijn voor elk vertrek.

Duette® is een gerenommeerd merk van Hunter Douglas, dat garant staat voor hoogwaardige kwaliteit in dubbele plissé gordijnen.

Sinds de introductie van de eerste honeycomb shades in 1988 als reactie op stijgende energieprijzen, hebben Duette® Shades het energieverlies met wel 60% verminderd en de opname van zonnewarmte tot wel 78% verminderd. Dit maakt ze de ideale oplossing voor elk raam.

Met meer dan 6 prestigieuze internationale design awards op hun naam, erkennen Duette® Shades zowel hun esthetische als functionele kwaliteiten.

Duette ® shades verbeteren de akoestiek in huis

Duette® Shades dragen aanzienlijk en meetbaar bij aan een betere akoestiek in elke ruimte.

Met hun effectieve geluidsabsorptie verminderen DUETTE® Shades omgevingsgeluid effectief, of het nu thuis is, op kantoor, in medische centra of kantines. Deze veelzijdige shades bieden de ideale oplossing voor elke omgeving waar akoestiek van essentieel belang is. In feite kunnen DUETTE® Shades in veel gevallen alleen al het nagalmen tot het optimale niveau verminderen, zoals ondersteund door het Fraunhofer IBP-rapport S10349.

In moderne architectuur en interieurontwerp, waar oppervlaktematerialen zoals beton, glas en metalen vaak worden gebruikt, wordt het probleem van slechte akoestiek vaak pas achteraf ontdekt. De DUETTE® Shades bieden echter niet alleen een effectieve geluidsoplossing, maar vullen ook elk interieurontwerp aan, in tegenstelling tot conventionele geluidsisolerende maatregelen.

De beste oplossing voor warmtewering en isolatie.

Ervaar ultiem comfort in zonbescherming en privacy met onze hoogwaardige DUETTE® Shades, onderscheiden met een eersteklas beoordeling door Fraunhofer IBP.

Wilt u zelfs tijdens de hete zomerdagen comfortabel blijven? Dankzij de Climate Zone-cellen van onze DUETTE® Shades kunt u dat. Ze beschermen tegen warmtestraling en verminderen de opname van warmte via het raam met wel 78%.

In de winter kunnen DUETTE® Honeycomb shades tot wel 12% besparen op verwarmingsenergie. Met meerdere prijzen op hun naam en een eersteklas beoordeling voor hun temperatuurregelende eigenschappen bieden onze DUETTE® Shades het beste in klimaatbeheersing.

DUETTE® Shades hebben uitzonderlijk hoge geluidsabsorberende eigenschappen voor een optimaal akoestisch comfort, zelfs in ruimtes met veel glas, keramiek en beton. Volgens Fraunhofer IBP zijn DUETTE® Shades de enige die het nagalmen naar een optimaal niveau kunnen brengen.

Onze DUETTE® Shades zijn grondig getest door Fraunhofer IBP en uitgebreid gedocumenteerd in rapporten zoals ESB-004/2011 HOKI & S 10 349.

Top-down-bottom-up

U bent vast al bekend met de term ’top-down-bottom-up’. Duette® shades kunnen worden geleverd met deze unieke functionaliteit, waardoor u volledige controle heeft over de positie van het gordijn. Of u nu de onderkant gesloten wilt houden, de bovenkant open wilt laten, of alleen het midden gesloten wilt hebben, met ’top-down-bottom-up’ kunt u nauwkeurig bepalen hoe het licht wordt tegengehouden.

Duette badkamer

Toepassingen

Duette® is geschikt voor bijna alle raamvormen zoals draaikiepramen, dakramen, serre, lichtkoepels, ronde ramen en schuine ramen.

Door het brede aanbod aan mogelijkheden komen onz e adviseurs graag bij u langs om u advies op maat te geven. We bekijken dan wat het beste geschikt is voor uw situatie.

Plissé gordijnen Leiden

Duette ® shades hardware

Ontdek een wereld van mogelijkheden met Hunter Douglas hardware, het meest veelzijdige en geavanceerde systeem op de markt. Of u nu een klassiek raam hebt of een unieke architecturale structuur, wij hebben de perfecte oplossing voor elk type raam.

Ons innovatieve systemen past zich moeiteloos aan, van standaard verticale ramen tot dak- en serre ramen, ongeacht hun vorm, grootte of locatie. Met een ruim aantal modellen om uit te kiezen, vindt u gegarandeerd de perfecte match voor uw stijl en behoeften.

En het beste van alles? Onze componenten zijn niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Kleur gecoördineerd voor een naadloze integratie in uw interieur, zorgen ze voor een strakke en eigentijdse uitstraling.

Maakt u zich geen zorgen over installatie – met Duette® Shades kunt genieten van maximale flexibiliteit. Ze kunnen eenvoudig worden bevestigd aan vinyl kozijnen, muren, plafonds en zelfs direct op het glas.

Ontdek vandaag nog hoe Hunter Douglas hardware en Duette® Shades uw huis kunnen transformeren tot een oase van stijl en functionaliteit.

Bedieningssystemen

Optrekkoord

Bedien uw raambekleding moeiteloos en veilig met onze optrekkoorden voorzien van kinderveiligheid. Onze basic trekkoorden maken het gemakkelijk om uw raamdecoratie aan te passen, terwijl u zich tegelijkertijd geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van uw kinderen.

SmartCord®

Ervaar het ultieme gemak en de innovatieve veiligheid van onze SmartCord® intrekkoorden. Met deze geavanceerde technologie kunt u moeiteloos uw raambekleding bedienen en tegelijkertijd genieten van gemoedsrust dankzij het ingebouwde kindveiligheidssysteem.

Ketting

Ontdek het gemak van onze Mono Commando ketting voor uw raambekleding. Met deze eenvoudige en toch krachtige bedieningsmethode kunt u uw gordijnen met één handeling soepel openen en sluiten, waardoor u volledige controle heeft over de lichtinval en privacy in uw huis.

Smart blinds

Met de innovatieve tijdslimietfunctie kunt u uw Duette® shades automatisch programmeren om op specifieke tijdstippen te openen of te sluiten, waardoor u de perfecte balans kunt vinden tussen natuurlijk licht en privacy in uw huis. Iedereen vindt raamdecoratie toch wel mooier zonder koordjes?

Duette® shades stoffen

Plooibreedtes

Transparanties

Kleuren

Aantal kleuren
1

Slimme Duette® shades

Ontdek het summum van gemak en luxe met onze slimme Duette® shades. Laat ons het voor u programmeren, zodat uw Duette® shades ’s ochtends automatisch openen om u te begroeten met de zachte stralen van de opkomende zon. Terwijl de dag vordert, passen ze zich aan om de perfecte balans tussen natuurlijk licht en privacy te behouden. En wanneer de avond valt, sluiten ze geruisloos om u te omhullen in een oase van rust en ontspanning. Met deze geautomatiseerde functie hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over het openen en sluiten van uw raambekleding – het gebeurt allemaal moeiteloos en precies zoals u het wilt.

TruFit® montage (zonder te boren of schroeven!)

Met TruFit® kan een Duette® gemonteerd worden zonder te schroeven in uw kozijnen. Duette® wordt dan bevestigd door middel van ultra sterke plakprofielen en wordt bediend met een handgreep. 

Deze oplossing is speciaal ontwikkeld voor kunststof- of metalen kozijnen! 

Plissé gordijnen voor duette

Unieke LightLock zijprofielen voor extra verduistering

Duette® Shades met LightLock maken gebruik van unieke L-vormige zijgeleiders die aan de voorkant van de shades overlappen. Het geheim van ongeëvenaarde verduistering ligt binnen het octrooi-aangevraagde ontwerp van de zijgeleiders, die zijn voorzien van rijen speciaal gevormde micro-ribbels die geoptimaliseerd zijn om bijna al het binnenvallende licht te absorberen of af te leiden, terwijl ze voorkomen dat het licht de kamer binnendringt.

Maatwerk en garantie

Al onze producten zijn uniek in soort en worden altijd op maat gemaakt. Afhankelijk van het Duette® type kan deze vrijhangend tot 360 cm breed en 300 cm hoog worden gemaakt.

Het is gemakkelijk om iets te beloven, maar wij geven liever garantie: 5 jaar fabrieksgarantie op alle Duette® systemen. We garanderen hiermee dat u jarenlang zorgeloos kunt genieten van uw raamdecoratie.