Zonnescherm

Unieke zonnescherm

UNIEKE STUKKEN QUA TECHNIEK EN KLEUR

Ontdek onze zonneschermen die perfect schaduw bieden voor grote terrassen en balkons met een uitval van vier meter en een breedte van zeven meter. Met slechts twee knikarmen en consoles bieden ze moeiteloos bescherming tegen de zon. Als gekoppeld systeem kunnen we zelfs een breedte van 14 meter realiseren. Onze verschillende knikarmen passen zich aan aan de uitval, terwijl ze allemaal een uniforme designlijn behouden. De ruime doekafmeting versterkt de zonwering nog verder, voor maximale bescherming en stijl.

 
 
 

Elektrisch en slim bediend

Ons zonnescherm wordt elektrisch bediend voor ultiem gemak, via een afstandsbediening, wandschakelaar, of zelfs via een Somfy hub voor naadloze integratie met slimme systemen.

 Daarnaast kan het zonnescherm worden uitgerust met een geavanceerde wind- en regensensor. In geval van ongunstige weersomstandigheden zal het zonnescherm automatisch inklappen, voor optimale bescherming en gemoedsrust.

Zonnescherm Leiden
Zonnescherm met LED verlichting

Ook met LED verlichting

Optioneel kunnen we geïntegreerde LED-verlichting in de knikarmen van het zonnescherm plaatsen. Hierdoor kunt u ook ’s avonds genieten van uw terras, met sfeervolle verlichting die perfect past bij uw zonnescherm.

 
 
 

Design met perfecte vorm en functie

Naast zijn functie als zonwering, onderscheidt ons zonnescherm zich ook als een designhighlight. Met zijn duidelijke en moderne vormgeving integreert het perfect in hedendaagse omgevingen. Het strakke, kubistische ontwerp en de harmonieuze lijnen van de gesloten constructie maken het een echte blikvanger.

Zonnescherm op maat
Zonnescherm Leiden

Genotvolle uren in open lucht

Naast het leveren van hoogwaardige kwaliteit en optimale UV-bescherming, onderscheiden de stoffen in onze uitgebreide collectie zonneschermen zich ook door hun weerbestendigheid. Geniet van ontspannen momenten in de buitenlucht, zowel bij zonneschijn als tijdens de koelere avonduren, wetende dat uw zonnescherm bestand is tegen verschillende weersomstandigheden.

Maximale afmetingen

Ontdek onze zonneschermen van topkwaliteit met indrukwekkende afmetingen, perfect om zelfs de grootste buitenruimtes te bedekken. Met een maximale breedte van 7 meter en de mogelijkheid om gekoppelde systemen te installeren tot wel 14 meter breed, bieden onze zonneschermen een uitstekende oplossing voor ruime terrassen, tuinen en patio’s.

Bovendien kunnen ze een maximale uitval van 4 meter bereiken, waardoor ze niet alleen een overvloedige schaduw bieden, maar ook bescherming tegen fel zonlicht en hitte. Kies voor functionaliteit en stijl met onze zonneschermen die jouw buitenruimte omtoveren tot een comfortabele en uitnodigende plek, ongeacht de omvang.

Gekoppelde zonnescherm

Een greep uit onze stoffen collectie