De Sterren interieur
Gordijnen - Raamdecoratie - Horren
Uw persoonlijke sfeermaker
Thermo gordijnen
Wij hebben een breed collectie aan thermo gordijnen. Thermo isoleert tegen kou en houdt de tocht buiten.
Lees meer
Gordijnen met sfeerverlichting
Creëer extra sfeer in de kamer met onze design rail met LED.
Meer over sfeerverlichting
Duette op maat
Decoratief en functioneel! Een Duette verduisterd en isoleert tegen warmte en kou.
Meer over onze Duettes
Persoonlijke woonstijl

Gordijnen voor een persoonlijke woonstijl.

Bent u opzoek naar gordijnen op maat voor uw privacy? Of u wilt uw kamer verduisteren? Gordijnen bieden voor elke situatie een oplossing. In onze showroom helpen wij u bij het kiezen van gordijnen. 

Wij bieden u verschillende gordijnen zoals transparante gordijnen, inbetween gordijnen, lichtdoorlatende gordijnen en verduisterende gordijnen. Samen met u werken we aan uw gordijnen die perfect passen bij uw persoonlijke woonstijl.

Welke stijl kiest u?

Onze gordijnen collecties beperken zich niet en daardoor hebben we voor iedere smaak een oplossing.

Gaat u voor en minimalistische gordijnen, of worden het strakke, tijdloze inbetweens die net wat meer warmte en aankleding bieden?

De keuze is aan u.

Elektrische gordijnrails
Overgordijnen Leiden

Het zonlicht buiten.

Met overgordijnen houdt u op een sfeervolle manier het zonlicht buiten de kamer. Een huis pas echt af door toevoeging van gordijnen, omdat gordijnen echte sfeer bepalers kunnen zijn. Daarnaast zijn overgordijnen ideaal wanneer u een kamer helemaal wilt verduisteren. Ook hebben overgordijnen een fijne isolerende werking. 

Overgordijnen

Kiest u voor een overgordijn

Overgordijnen worden vaak gevoerd. De voering maken uw gordijnen voller wat een rijkere uitstraling geeft. Voering heeft ook functies zoals verduisteren, isoleren en beschermen tegen verkleuring.

Gordijnen

Overgordijnen geven de ruimte direct sfeer. Overgordijnen zijn lichtdoorlatend of verduisterend. Ze zijn ook de oplossing tegen galm. Daarnaast hebben overgordijnen een isolerende werking tegen warmte en kou. 

Inbetween

Kiest u voor een inbetween

Inbetween zorgen voor een gefilterd lichtinval. U kunt naar buiten kijken, maar passanten niet naar binnen. Met een patroon of zonder patroon,  inbetweens zijn er in verschillende kleuren, soorten en materialen.

Elekttrische rails

Inbetweens zijn lichtdoorlatende gordijnen die qua stofdikte tussen overgordijnen en vitrages in zitten. Bij een inbetween kunt u naar buiten kijken, maar passanten niet naar binnen. 

Vitrage

Kiest u voor een vitrage

Vitrages worden meestal gekozen met een overgordijn. De overgordijnen dienen dan als zonwering en isolatie, terwijl een vitrage perfect is voor overdag. Vitrages zijn er in verschillende kleuren en materialen.

Een vitrage is gemaakt van transparante stof. Daarom worden vitrages in het algemeen ook gebruikt om minder fel licht binnen te laten komen. Vitrages worden vaak gecombineerd met overgordijnen.

Luxe linnen stoffen.

Linnen gordijnen voor de woonkamer hebben een luxe uitstraling. Daarnaast zijn ze ook ontzettend sterk dankzij hun stevige en natuurlijke structuur. Linnen gordijnen doen het goed in bijna ieder interieur, dus grote kans dat ook het van uw ervan opfleurt. Wij hebben een uitgebreide collectie linnen gordijnstoffen , zoals subtiele vouwgordijnen, kamerhoge sfeermakers, landelijke linnen inbetweens of overgordijnen.

Linnen gordijnen Leiden
Elektrische gordijnrails

Bedien uw gordijnen overal ter wereld.

Tegenwoordig worden steeds vaker bij gordijnen een elektrische rails gekozen. Met één klik op uw smarphone opent/sluit u uw gordijnen. De elektrische rails is verkrijgbaar met verschillende opties en kleuren.


Lees meer >>>

Gordijnen uit eigen atelier in Nederland.

De Sterren interieur werkt samen met de beste gordijnleveranciers uit Europa. Daarnaast maken wij de gordijnen op maat in onze eigen atelier. Wij maken gebruik van vele geautomatiseerde machines, wat ervoor zorgt dat wij scherpe prijzen kunnen bieden, snelle levertijden hebben en de kwaliteit van het maatwerk beter maakt.

Lees meer over onze eigen atelier >>>

Overgordijnen en vitrages
Elektrische gordijnrails

Bezoek onze showroom in Leiden.

Bezoek onze showroom in Leiden voor meer advies over gordijnen op maat! Met of zonder afspraak staat er altijd een adviseur voor u klaar. Wij werken graag met u en voor u aan het mooiste interieur.