Gordijnen

Gordijnen op maat

Gordijnen zijn de sfeermakers van het interieur. Vaak worden gordijnen aan het interieur toegevoegd om meer warmte in het huis te creëren. Daarnaast kunnen gordijnen een klassieke of moderne uitstraling hebben. Dit heeft vaak te maken met de plooivorm van de gordijnen. 

De Sterren interieur biedt u verschillende gordijnen, zoals: transparante gordijnen, inbetween gordijnen, lichtdoorlatende gordijnen en verduisterende gordijnen. Samen met u werken we aan uw gordijnen die perfect passen bij uw persoonlijke woonstijl.

Soort gordijnstoffen
1
maatwerk
1 %
jaar vakwerk
1
jaar garantie
1
inbetween op maat

Gordijnsoorten

Bent u opzoek naar gordijnen op maat? Gordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, materialen en kleuren. Onze collectie bestaat uit overgordijnen, inbetweens en vitrages. Iedere soort gordijn heeft bepaalde eigenschappen.

Wat voor plooien?

Ontdek de diversiteit van onze gordijnen, vervaardigd in ons atelier met verschillende soorten plooien. Elke plooi heeft een uniek uiterlijk aan de bovenkant, wat tevens de algehele uitstraling van de gordijnen bepaalt.

Gerecycled PET- flessen

Wij hebben ook een uitgebreide collectie in duurzame gordijnen van gerecycled PET-flessen polyester. Deze collectie bestaat uit soepele gordijnstoffen en zijn verkrijgbaar in veel trendy kleuren. 

Veel van deze materialen zijn gecertificeerd met GRS. GRS is een standaard voor het garanderen van gerecycled materiaal en afval reductie van de productie.

Heeft u vragen? Wij staan klaar om u te helpen.