Interstil®

Interstill® railroede systemen

Bent u opzoek naar een hoogwaardig kwaliteit railroede of roede? Interstill is het merk voor railroedes met unieke oplossingen. Interstil is een Duits familiebedrijf gespecialiseerd in gordijnrailroede en roede systemen. Het merk interstil biedt een breed pallet aan innovatie mogelijkheden, met oog op details. De roede collectie bestaat moderne en klassieke systemen van hoogwaardig kwaliteit.

Interstill rails

Integral-techniek

De integral-techniek voor railroedes is door Interstil wereldwijd gepatenteerd. Met het integral-techniek wordt grotere spanwijdtes zonder extra dragers in het midden overbrugd. De stang blijft 100% recht, ook bij zware stoffen of grotere spandwijdtes. Kunt u in uw situatie geen extra drager in het midden plaatsen? De spankrachten blijven in de buis en wordt niet op de dragers overgebracht.

Interstill integrall

Hoeken en erkers

Erkers en hoekvensters maken iedere ruimte bijzonder, en iedereen heeft er persoonlijke wensen bij. Met verstekverbindingen worden de systemen in verstek gezaagd, en kunnen ze diagonaal verbonden worden. Voor erkers worden er elegante binnenhoekdragers geleverd.

gordijnrails om de hoek

Profielen en dragers

De profielen zijn leverbaar als vlakke profielen, vierkante profielen, en ronde profielen. Daarbij zijn er verschillende soorten dragers, allemaal uniek  met een elegant design. De profielen kunnen zowel op de wand als plafond worden gemonteerd. De Wing gordijnrails kan met 1 steun in het midden worden bevestigd voor inbetween gordijnen tot 3 meter breedte!