Plissé hordeur

Wat is een plisséhordeur?

Een plisséhordeur is een type hordeur dat bestaat uit een gevouwen gaas dat zich opvouwt als het wordt geopend. Een plisséhordeur is zeer gebruiksvriendelijk en is geschikt voor alle soorten deuren.

Ons assortiment bestaat uit 3 merken plisséhordeuren op maat met ieder unieke eigenschappen. De plisséhordeuren die wij bieden zijn: Basic plisséhordeur, Comfort plisséhordeur en Luxe plisséhordeur. 

gaas horren
Plisséhordeur op maat Leiderdorp

Basic plisséhordeur

Onze basic plisséhordeur is perfect voor situaties waar de deur in de dag gemonteerd moet worden. De deur is gemaakt van hoogwaardig kwaliteit aluminium en heeft een goede prijs-kwaliteit verhouding.

De plisséhordeur kan zowel binnen als buiten worden bevestigd. Bovendien wordt de plisséhordeur met een klik systeem bevestigd waardoor u de plisséhordeur in het koude seizoen kunt opbergen. De plisséhordeur wordt hierdoor tegen extreme weeromstandigheden beschermd en gaat dus langer mee. 

Comfort plisséhordeur

De comfort plisséhordeur heeft net een strakker design dan de basic plisséhordeur. Het profiel is strak afgewerkt en bijna alle onderdelen worden kleurend geleverd. Door een nieuwe ontwikkeling kan deze hordeur zonder omlijsting op de dag worden gemonteerd. 

Verder geven we 5 jaar fabrieksgarantie op de constructie van de comfort plisséhordeur. De constructie is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit aluminium en is verkrijgbaar in standaard 5 kleuren of iedere gewenste speciale RAL kleur. De comfort plisséhordeur heeft ook een handgreep slot waardoor het gaas beter is beschermd. 

Plisséhordeur Leiden

Luxe plisséhordeur

Onze luxe plisséhordeur is de meest gekozen plisséhordeur. De luxe plisséhordeur heeft een geïntegreerde greeplijst waardoor de cassette strak is afgewerkt. Door een nieuwe technologie is deze plisséhordeur ook super stil. Bovendien kan deze hordeur zowel op de dag als in de dag zonder omlijsting worden gemonteerd. De plissehordeur Luxe kan als gekoppelde deur tot 6 meter breed worden geleverd.

Daarnaast kan de treklijst van de plisséhordeur worden afgewerkt met een borstel of magneet en blijft op iedere gewenste stand staan. 

Geschikt voor alle type deuren

Onze plisséhordeuren zijn geschikt voor bijna alle type deuren zoals enkele openslaande deuren, dubbele deuren, schuifdeuren en schuifpuien. De plisséhordeur kan zowel binnen als buiten worden geplaatst. 

Plissehordeur voor schuifpuien

Alle RAL kleuren leverbaar

Onze plisséhordeuren kunnen in alle gewenste RAL kleuren worden geleverd.  De standaard RAL kleuren zijn RAL 9010 puur wit, RAL 9001 crème, RAL 7016 antraciet, RAL 9006 zilvergrijs en RAL 9005 gitzwart. 

 

Bent u opzoek naar een andere specifieke RAL kleur? Geen probleem! Al onze hor profielen kunnen in bijna iedere gewenste RAL kleur worden geleverd. 

Plisséhordeur gaas

Het gaas is in plissévorm gevouwen en is bestand tegen rotting en UV-stralingen. Tevens is het gaas voorzien van ijzersterke kevlar steldraden. Het gaas wordt geleverd in de kleuren zwart of grijs.

Jarenlang genieten van uw hordeur

Het is gemakkelijk om iets te beloven, maar wij geven liever garantie: tot 7 jaar fabrieksgarantie op de constructie van onze Luxe Plisséhordeur. We garanderen hiermee dat u jarenlang zorgeloos kunt genieten van uw hordeur.

Hoe bestel ik een hordeur bij De Sterren?

Bij De Sterren Interieur vindt u geen prijzen op onze website. Waarom? Omdat wij gespecialiseerd zijn in maatwerk horren tot in de kleinste details. Ons uitgebreide assortiment biedt een scala aan mogelijkheden en oplossingen voor iedere type kozijn. 

Bent u geïnteresseerd in onze horren? Kom dan langs in onze showroom voor inspiratie en een vrijblijvende prijsopgave.