Raamdecoratie voor dakramen

Horizontale jaloezieën op maat

Raamdecoratie of zonwering voor dakramen

De zolder dient voor velen als logeerkamer, werkruimte of slaapkamer. Zoekt u zonwering of raamdecoratie voor een schuin dakraam? Hier presenteren we u de opties. De zolder kan behoorlijk warm worden, met veel warmte die door de dakramen komt. Onze raamdecoratie biedt niet alleen een elegante uitstraling, maar is ook functioneel, waardoor u comfortabel kunt genieten van uw ruimte.

Duette® shades voor dakramen en dakkoepels

Onze Duette® Shades zijn beschikbaar voor zowel schuine dakramen als platte dakramen, inclusief dakkoepels. U kunt de Duette® Shades handmatig bedienen met een handgreep, of elektrisch voor moeilijk bereikbare plaatsen.

De unieke honingraatstructuur van de Duette® Shades maakt ze bijzonder geschikt voor warmtewering en isolatie. De horizontale buisjes zorgen ervoor dat lucht stil blijft staan, waardoor de Shades een isolerende werking hebben. Bovendien zijn ze voorzien van een metallic coating die extra warmtewering biedt.

Naast hun functionele eigenschappen hebben Duette® Shades een eigentijdse uitstraling en een strak design, waardoor ze perfect passen in moderne interieurs.

Dubbele plissé gordijnen voor dakraam
Horizontale aluminium jaloezieën voor dakramen

Horizontale aluminium jaloezieën voor dakramen

Ontdek onze aluminium jaloezieën voor schuine dakramen!

U zoekt hoogwaardige raambekleding die perfect past bij uw schuine dakramen? Onze aluminium jaloezieën bieden de oplossing. Met 300 kleuropties en een lamellenbreedte van 25 mm, combineren ze stijl met functionaliteit.

Voordelen:

  • Duurzaam aluminium materiaal

  • Stijlvol design, aan te passen aan uw interieur

  • Optimale privacy en lichtregeling

  • Op maat gemaakt voor een perfecte pasvorm

Rolgordijnen voor een dakraam

Ontdek Onze Prachtige Dakraam Rolgordijnen

Geef uw dakraam een upgrade met onze stijlvolle en functionele rolgordijnen, speciaal ontworpen om perfect te passen bij uw dakramen. Of u nu op zoek bent naar verduisterende eigenschappen voor een goede nachtrust of juist wilt genieten van natuurlijk licht zonder concessies te doen aan privacy, onze rolgordijnen bieden de perfecte oplossing.

Waarom kiezen voor onze dakraam rolgordijnen?

  1. Maatwerk: Onze rolgordijnen worden op maat gemaakt voor uw specifieke dakraam, zodat ze perfect passen en een naadloze uitstraling bieden.

  2. Verduisterend of lichtdoorlatend: Kies uit een assortiment van stoffen en afwerkingen, waaronder verduisterende opties voor een goede nachtrust en lichtdoorlatende varianten die zorgen voor een warme en gezellige sfeer.

  3. Eenvoudige bediening: Met onze gebruiksvriendelijke bedieningssystemen kunt u moeiteloos de hoeveelheid licht regelen en de gewenste privacy behouden.

  4. Stijlvol design: Voeg een vleugje stijl toe aan uw interieur met onze diverse kleuropties en moderne ontwerpen die perfect aansluiten bij uw persoonlijke smaak.

  5. Duurzame kwaliteit: Onze dakraam rolgordijnen zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen, waardoor ze lang meegaan en bestand zijn tegen dagelijks gebruik.

Of u nu een slaapkamer, zolderkamer, studeerkamer of elke andere ruimte met een dakraam wilt voorzien van de perfecte raambekleding, onze rolgordijnen bieden de ideale combinatie van functionaliteit, stijl en duurzaamheid.

Ontdek vandaag nog ons assortiment en transformeer uw dakraam tot een prachtig en functioneel onderdeel van uw interieur!