De Sterren interieur
Gordijnen - Raamdecoratie - Horren
Uw persoonlijke sfeermaker
Thermo gordijnen
Wij hebben een breed collectie aan thermo gordijnen. Thermo isoleert tegen kou en houdt de tocht buiten.
Lees meer
Gordijnen met sfeerverlichting
Creëer extra sfeer in de kamer met onze design rail met LED.
Meer over sfeerverlichting
Duette® op maat
Decoratief en functioneel! Een Duette® verduisterd en isoleert tegen warmte en kou.
Meer over Duette®

Rolgordijnen voor ieder interieur.

In onze grote collectie van rolgordijnen is voor ieder interieur iets te vinden. Door de welhaast oneindige combinatie van kleuren, transparantie en dessins kunt u eindeloos variëren. Zo hebben wij stofkwaliteiten met verschillende lichttransparantie, maar ook een breed scala aan verschillende stijlen. De metallics, naturals, geperforeerde stoffen, kinderdessins en nog vele andere uni- en dessin stoffen kunnen zowel in een trendy, modern, als klassiek interieur toegepast worden. Er zijn vele oogstrelende combinaties mogelijk met schulpranden, roedes en ringen. 

Rolgordijnen

Elektrische rolgordijnen.

Het oprollen en afrollen van uw rolgordijn kan met behulp van onze draadloze accumotor. Deze rolgordijnen hebben een zeer luxe uitstraling. Tevens zijn de gemotoriseerde rolgordijnen veiliger voor kinderen dan rolgordijnen met kettingbediening. U kunt de rolgordijnen bedienen met afstandbediening en/of met uw smartphone.  

Softraise veerbediening.

Bediening d.m.v. een in de buis verwerkte gepatenteerde veer. Door lichte beweging van de onderlat loopt het rolgordijn rustig en gelijkmatig op. Optrekken en neerlaten door middel van een koord aan de onderlat. 

Contrarollend.

Elk rolgordijn wordt standaard rollend geleverd, dat wil zeggen de stof bevindt zich het dichtst bij het glas. Bij uitstekende hendels of andere obstakels is het aan te bevelen het rolgordijn contra rollend te bestellen. In een erkersituatie geeft deze optie de kleinste kier tussen de rolgordijnen.

Onderhoud.

Veel rolgordijn stoffen hebben DustBlock afwerking. Deze afwerking zorgt ervoor dat de rolgordijn vocht-en stofwerend zijn. Door DustBlock afwerking blijven uw rolgordijnen langer mooi. Tevens kunnen de rolgordijnen met een spons, borstel of handwas gereinigd worden.