Screens

Screens kopen in Leiden

Buitenscherm tot in de perfectie

Met zijn kubistische vormgeving is zijn onze screens een raamscherm dat zich onderscheidt van de massa. Het strakke, minimalistische design geeft het buitenscherm een eenvoudige en toch exclusieve uitstraling. Door de kubistische vormgeving past het screen in iedere gevel, van modern tot klassiek.

Gepatenteerd glijdersysteem

Gepatenteerd Fibonacci-glijdersysteem Het arrangement van de glijders is gebaseerd op het principe van de Fibonacci-reeks: Door de steeds groter wordende afstanden tussen de glijders, worden ze bij het oprollen zo over elkaar gelegd dat de stof plaatsbesparend en zonder golven in de smalle cassette past. De glijders passen zich soepel aan in de zijgeleiders, wat zorgt voor een gemakkelijke op- en neerwaartse beweging en een glad stofbeeld zonder vouwen – de beste voorwaarden voor een lange levensduur.

Buitenscherm op maat Leiden

Uitgebreide stoffencollectie

Verschillende weefselstructuren, talrijke kleuren en de keuze van de gewenste transparantiegraad bieden uitgebreide mogelijkheden bij de configuratie van uw persoonlijke raamscherm. De technische weefsels zijn kleur- en vormbestendig en gemakkelijk te onderhouden en weten ook met uitstekende thermische eigenschappen te overtuigen: ze filteren meer dan 85 procent van de zonne-energie en beïnvloeden de energie-efficiëntie van uw gebouw positief.

Cassette systemen en afmetingen

Onze screens zijn verkrijgbaar in de cassettematen 11 centimeter en 15 centimeter en met onderprofielen type S en type M. In ingeschoven toestand zit het onderprofiel bij type S volledig in de cassette, wat zorgt voor een gelijkmatige optiek. Zonwering van textiel is mogelijk tot 4,8 meter breed en zelfs tot 6 meter hoog. Met de grote cassette kunnen ook oppervlakken van 20 vierkante meter worden beschaduwd.

Hoogwaardige materialen bieden daarentegen bijzondere stabiliteit: naargelang de grootte van het onderprofiel is het raamscherm met het onderprofiel type M zelfs bestand tegen orkaanachtige stormen tot en met windweerstandsklasse 6 (10 beaufort).

Cassette maten van screens