Rosmolen 26, 2317 SK Leiden
071-5220221
info@desterreninterieur.nl

Zonnescherm

Zonnescherm Leiden

Zonnescherm op maat

Onze zonneschermen beschaduwen met een uitval van vier meter en een breedte van zeven meter ook moeiteloos grote terrassen en balkons. En dat met slechts twee knikarmen en consoles. Als gekoppeld systeem is zelfs een breedte van 14 meter mogelijk. Afhankelijk van de uitval gebruiken we verschillende knikarmen die allemaal een identieke designlijn volgen. De bijzonder brede doekafmeting ondersteunt de zonwering nog extra.

Elektrisch en slim bediend

Het zonnescherm wordt elektrisch bediend met een afstandsbediening, wandschakelaar of via een Somfy hub. Bovendien kan het zonnescherm worden uitgevoerd met een wind- en regen sensor. Bij slechte weer omstandigheden zal het zonnescherm zich automatisch invouwen. 

Zonnescherm Leiden
Zonnescherm Leiden

Ook met LED verlichting

Optioneel kunnen we een geïntrigeerde LED verlichting in de knikarmen plaatsen. Zo heeft u ook ’s avonds plezier van uw zonnescherm door uw terras te verlichten. 

Design met perfecte vorm en functie

Naast zijn effect als zonwering overtuigt het zonnescherm ook als design-highlight. Met de duidelijke vormtaal integreert ze ideaal in een moderne omgeving. Het moderne, kubistische design en de harmonieuze kanten van de gesloten constructie zijn één echte eyecatcher. 

Zonnescherm op maat
Zonnescherm Leiden

Genotvolle uren in open lucht

Naast de hoge kwaliteit en de beste uv-bescherming worden de stoffen van onze omvangrijke zonneluifelcollectie ook gekenmerkt door hun weerbestendigheid. Geniet van ontspannen uren in open lucht – bij zonneschijn en in de koelere avonduren.

 

Een greep uit onze stoffen collectie