Multishade

Bepaal zelf hoeveel lichtinval

De multishade is een product met 2 lagen stof, bestaande uit transparante en niet-transparante banen. Door met een kettingbediening de multishade op en neer te laten kunt u geheel uw eigen lichtinval bepalen. Wij hebben een brede collectie multishade in meer dan 150 kleuren en soorten, speciaal voor uw interieur op maat.

 

Duo rolgordijn op maat
Duo rolgordijn

Transparante banen of specials

Door de transparante en niet-transparante delen ten opzichte van elkaar te verschuiven, kunt u op elk ogenblik van de dag het perfecte evenwicht creëren tussen privacy en lichtinval. De multishade wordt geleverd in 3 verschillende baanbreedtes, de Small, Classic en Big, en is verkrijgbaar in een verschillende stof structuren en kleuren. Specials zijn in transparante vormen of golvend.

Slimme multishade

Tegenwoordig wordt een multishade vaak ‘slim’ gekozen. Een slimme multishade kan via een app op de ingestelde tijd automatisch open en dicht gaan. De motor kan via de smartphone en bluetooth geopend en gesloten worden. Er is geen bekabeling nodig, want u hoeft de slimme multishade slechts 2-3 keer per jaar op te laden. 

Multishade op maat