De Sterren interieur
Gordijnen - Raamdecoratie - Horren
Uw persoonlijke sfeermaker
Thermo gordijnen
Wij hebben een breed collectie aan thermo gordijnen. Thermo isoleert tegen kou en houdt de tocht buiten.
Lees meer
Gordijnen met sfeerverlichting
Creëer extra sfeer in de kamer met onze design rail met LED.
Meer over sfeerverlichting
Duette® op maat
Decoratief en functioneel! Een Duette® verduisterd en isoleert tegen warmte en kou.
Meer over Duette®

Bepaal zelf hoeveel lichtinval.

De Multishade is een product met 2 lagen stof, bestaande uit transparante en niet transparante banen. Door met een kettingbediening de Multishade op en neer te laten kunt u geheel uw eigen lichtinval bepalen. Wij hebben een brede collectie Multishade in verschillende kleuren en soorten, speciaal voor uw interieur op maat.

 

Small, Classic of Big.

Door de transparante en niet transparante delen ten opzichte van elkaar te verschuiven, kunt u op elk ogenblik van de dag het perfecte evenwicht creëren tussen privacy en lichtinval. Iedere Multishade wordt exact op maat voor u gemaakt, in een door u te bepalen uitvoering. De Multishade wordt geleverd in 3 verschillende baanbreedtes, de Small, Classic en Big en is verkrijgbaar in een verschillende stof structuren en kleuren.

Vormvastheid.

Stoffen zijn onderhevig aan variaties in temperatuur en luchtvochtigheid. Daarom adviseren wij de Multishade niet te gebruiken in vochtige ruimtes. Er kan een glooiing in de stof ontstaan die bij verandering van temperatuur en luchtvochtigheid weer kan wegtrekken. Ook kunnen de gesneden zijkanten enigszins rond gaan staan (het zogenaamde schotelen). Vervorming van het doek manifesteert zich met name bij grote oppervlakken.

Verduisterende onderlat.

De Multishade is ook leverbaar in een black-out uitvoering. Door middel van een speciale onderlat, waarbij de stofbanen vrijwel strak tegen elkaar lopen ontstaat bij een gesloten toestand van de Multishade een verduisterende werking, en daardoor geschikt voor slaapkamers. Dit profiel is bij de black-out stoffen standaard.

Onderhoud.

De Multishades zijn bij normale omstandigheden vrijwel onderhoudsvrij. Multishades zijn beperkt te reinigen in verband met de coating of het impregneer. Wij adviseren u de Multishade regelmatig zacht af te borstelen met een zachte droge borstel, de Multishade mag absoluut niet met vocht worden gereinigd.